cytrynowa_
Fanka BB :)
Spia wszystkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie córka o 7,30 obudziłaSpia wszystkie

ale męczą cię wymioty,nudnosci??Ja wstalam o 7 bo moje dziecko sie juz wyspalo a w nocy chyba do 4 zasnac nie moglam rano szybko obiad bo moj B na 12 do pracy teraz jak juz poszedl ja pochowalam po obiedzie mlodego pocislam babci i leze bo kiepskawo sie czuje.
Ja juz mowilam ze w weekendy dziewczyny biora wole i od forum bo zawsze w weekend taka cisza :-)
a bedąc w ciąży już byłaś u endokrynokoga?Mlody ma 3 latka a ja kurcze na poczatku zero objawow ciazowych a teraz nie zjem to mam nudnosci zjem boli mnie zoladek duszno mi ciagle strasznie i jestem notorycznie zmeczona nie spiaca tylko kurcze ciezko mam zrobic cokolwiek jak po maratonie . moze to ta tarczyca robilam badania wczoraj zobaczymy wyniki bo na pierwszym badaniu mialam 4 pozniej 3 a teraz zobaczymy bo jak znowu podrosnie to chyba bedzie trzeba isc do endokrynologa.