reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Nusia,

Myślę że jest taka opcja:)

Po utworzeniu grupy możemy ustalić np regulamin i np dopiero po miesiącu udzielania przyjmować nowe dziewczyny chodzi mi takie co na bieżąco dołączają do staraczek. Narazie lista juz poszła potem się zobaczy jak będzie :)

Nusia,

Myślę że jest taka opcja:)

Po utworzeniu grupy możemy ustalić np regulamin i np dopiero po miesiącu udzielania przyjmować nowe dziewczyny chodzi mi takie co na bieżąco dołączają do staraczek. Narazie lista juz poszła potem się zobaczy jak będzie :)

Wszystko rozwinie się w trakcie ;)
Czekamy na Luxi! Myślę, że dzisiaj się pojawi.. nareszcie..

Dobra laseczki, ja się szykuję do pracy.. jeśli będę miała czas na przerwę to się odezwę jakoś, a jak nie to dopiero wieczorkiem pewnie :)

Miłego dnia kochanieńkie :-)

Właśnie tak sie zastanawiam co się dzieje z Lux...

Kami no z tym regulaminem to fakt. Nie ma co przyjmować wszystkich od razu po dwóch postach. Lepiej poznać sie tu najpierw. ;)

Ja juz w pracy. Dzwoniłam do gin. Ale jeśli chce tlumacza to muszę tydzień wcześniej im dac znać. Więc doopa blada. Muszę z szefowa pogadać o konkretny dzien wolny.

reklama
Dziewczyny co do zamkniętego wątku to zdecydujcie co i jak ja się dostosuję. Jestem chętna do tego wątku a tym czasem niestety musze znikać do pracy. Dzisiaj i aż do soboty w pracy jestem do 21 więc odezwe się do Was jak wrócę. Mam nadzieję że do tej pory Lux wróci i przekaże nam dobre wieści:)

Do góry