reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej dziewczyny dzisiaj u mnie piękne słońce :) aż miło :)

Julita super wynik. :)

ja udzielam się tylko na tym forum. Czasem napisze coś na of. Ale tutaj mi dobrze. :)

Kamkaz zajrzyj na wizaz. Ja sie stamtąd ulotnilam bo atmosfera robi się nieciekawa. Co bys nie zrobila/powiedziala zawsze się przyczepia. I będą ci narzucać swoje zdanie.
A ja pisze i to na trzech wątkach na wizażu i jest bardzo fajna atmosfera :)
A powiem wam, że i tu na BB zdarzają się dzieje wątki. Ale więcej może na prywatnym napisze [emoji12]
Cześć dziewczyny, pewnie jeszcze spicie :) tez Was podczytuje dziennie. Trzydziestke wybiła mi na karku. Ostatnio znowu dola zalapalam. Po ostatnim niepowodzeniu powiedziałam sobie ze skupiam się na odchudzaniu, ale jak minęła połowa cyklu znowu mimowolnie zaczęłam analizować każdy teoretyczny objaw ze @ się nie pojawi. Dodatkowo ostatnio urodziło się dziecię u mojej znajomej, a kuzynka zaszła w ciążę po 2 miesiącach starania. I weź tu nie myśl. Dobilo mnie to. @ mam mieć za 2 dni. Temperatura dziś spadła do 36,5 z 36,8 także sprawa wygląda na przesądzona :( mam iść w czasie krwawienia do ginekologa, była któraś z Was tak? Bo zastanawiam się co to ma być za badanie.
Normalne badanie będzie i być może usg. Ja tak nie raz byłam i tez się stresowałam, ale nie ma czego.

Ja juz w pracy. Jeszcze tylko jutro i w sobotę na noc i mam weekend [emoji23]

reklama
Do góry