madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez sie witam! Ja wczoraj podczas prysznica badalam snbie szyjke- nie wiem czy napewno dobrze, ale wydaje mi sie, ze ja wyczulam i jest miekka takze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie w ten słoneczny poranek ;-) póki nie ma @ to jest szansa, więc dziewczyny kciuki!
A ja pisze i to na trzech wątkach na wizażu i jest bardzo fajna atmosferaKamkaz zajrzyj na wizaz. Ja sie stamtąd ulotnilam bo atmosfera robi się nieciekawa. Co bys nie zrobila/powiedziala zawsze się przyczepia. I będą ci narzucać swoje zdanie.
Normalne badanie będzie i być może usg. Ja tak nie raz byłam i tez się stresowałam, ale nie ma czego.Cześć dziewczyny, pewnie jeszcze spicietez Was podczytuje dziennie. Trzydziestke wybiła mi na karku. Ostatnio znowu dola zalapalam. Po ostatnim niepowodzeniu powiedziałam sobie ze skupiam się na odchudzaniu, ale jak minęła połowa cyklu znowu mimowolnie zaczęłam analizować każdy teoretyczny objaw ze @ się nie pojawi. Dodatkowo ostatnio urodziło się dziecię u mojej znajomej, a kuzynka zaszła w ciążę po 2 miesiącach starania. I weź tu nie myśl. Dobilo mnie to. @ mam mieć za 2 dni. Temperatura dziś spadła do 36,5 z 36,8 także sprawa wygląda na przesądzona
mam iść w czasie krwawienia do ginekologa, była któraś z Was tak? Bo zastanawiam się co to ma być za badanie.

Wszystkiego najlepszego dla Was i dla synka!Witam kobiety
My dzisiaj mamy podwójne "święto" - nasz młodszy syn skończył dzisiaj 6 lat, a nam stuknęła dzisiaj 9 rocznica ślubu:-)