Kasik ale wątpię ze juz powiedzą![]()
Mi powiedzieli na prenatalnych i jak do tej pory cały czas się to potwierdza, że to dziewczynka, mam nadzieję, że mi w ostatniej chwili nie zrobi psikusa
Lux raz jeszcze wyrazy współczucia.. ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasik ale wątpię ze juz powiedzą![]()
oj ale bys miala niespodzianke hahMi powiedzieli na prenatalnych i jak do tej pory cały czas się to potwierdza, że to dziewczynka, mam nadzieję, że mi w ostatniej chwili nie zrobi psikusa
Lux raz jeszcze wyrazy współczucia.. ;/
ooo to sie mloda szykuje do wyjscia tak? oby poczekala jeszcz troszkeKasik ale by byla niespodziankaa kupowalas juz jakies rzeczy typowo dziewczece?
U mnie dzis po badaniu, kazala odstawic magnez i obserwowac co bedzie sie dzialo.Mala ma glowke bardzo nisko ,mowila ze przy badaniu ja dotykala,rozwarcie na jeden palec.To tak w skrocie![]()

a moze niedobrze Ci,bo porod blisko i organizm tak to sygnalizuje?Luxi lekarka wprost mi nie powiedziala ze zaraz urodze ale zdziwiona sama byla ze jest tak nisko az drugi raz sprawdzala,potem powiedziala ze odstawiamy leki i zobaczymy co sie bedzie dzialo.Pierwsza dawka pominieta i zobaczymy
Jak na razie to strasznie mi niedobrze obym tylko jakiejs jelitowki nie zalapala skads.