madziolina_p
Fanka BB :)
Asch trzymajcie się tam, jej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie troche problemy.Zaraz mam kolejne badanie i byc moze dzis zdecyduja o CC. Nie mam juz sil

jednak pomyślałam że być może tak bywa że raz może się i tak przytrafić a w ciąży przecież nie można mieć miesiączki 
ponieważ kochaliśmy się dość mocno tego dnia, tylko że do tego doszło -ból piersi od 3 tygodni ,pobolewanie brzucha i uczucie dziwnego napinania bardzo nisko pod brzuchem, jakaś wzmożona nerwowość i oczywiście dziś brak okresu chociaż to dopiero jeden dzień, jednak zawsze miałam dzień, dwa wcześniej w terminie spodziewanej miesiączki a teraz to jest inaczej , wszystko jakoś inaczej ....
więc czy myślicie dziewczyny że to może być ciąża?? i czy mogło dojść do niej już w grudniu przed tym dziwnym okresem który opisałam wyżej?
dziękuje bardzo za odpowiedz ja w sumie też tak przypuszczam i już od 3 dni myślę o teście ale zastanawiam się czy skoro z tą moją miesiączką jest jak jest to czy jeszcze nie poczekać do niedzieli chociaż wiem niepewność gorsza stokroć 

chociaż sama nie wiem na tych forach różne dziwy można usłyszeć nawet takie że ktoś o ciąży nie wie do 6 mc
ja się z tych osób nie śmieje tym bardziej mając własną dziwną przygodę ale po prostu w głowie się nie mieści logiczne wytłumaczenie na to