salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Kurczę nie za bardzo mam czas zeby pisac ale caly czas Was podgladam
uzależnienie...
plemienia prawie minely a brzuch bolał dzis tylko chwilkę wiec jest lepiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noo tak u mnie tez przytulanki czasem pomagały[emoji14]hmm czasem mam wrażenie ze ta małpa robi nam na złość ... Ale wiem co czujesz . Okres w trakcie wakacji PORAŻKA .. Tymbardziej jak miałaś nadzieje że zaszalejecie. Najgorzej jest wlasnie sobie zaplanowac..Mi zwykle przytulanki pomagały... zazwyczaj na następny dzień dostałam, nie tym razem... 2 wylatuję na wakacje, miała być w urlop owulacja, jak tak dalej pójdzie to w urlop @ będzie ;p
Dla kobiet po 35rż jest refundowane przez NFZ. a ja tak czy siak mam w pakiecie luxmed freeA no pewnie.
Normalnie to ten test kosztuje chyba coś koło 200 zł?
Trzymam kciuki [emoji5]Czesc dziewczyny bylam dzis na becie, wynik dopiero jutro...a ja juz sie niecierpliwie![]()
A kiedy robiłaś test ciążowy?Mi ani skakanie ani przytulanki nic nie pomogły i nawet się nie zapowiada.... Najdziwniejsze że plamienie miałam tak jak zawsze tydzień przed terminem@ no i plamienie się skończyło a @ nie ma. Może jednak ruszył nowy cykl? Moje testy owu jeszcze nie doszły tak bym na wszelki wypadek robiła. 36 dc już zgłupiałam![]()