Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz nie będę jadła nie zdrowych rzeczy narazie...wczoraj nie jadłam co prawda kebaba ale rolady kluski i kapustę. ..rani myslalam ze umrę niedobrze mi było i chciało mi się e-eJa 2h temu skończyłam jeść kebaba- tak niezdrowoo ... ;p
Dzieki Megan za relacje!No krótko gadał w sumie ale powiedział ze najważniejsze to nie myśleć o tym ze sie staramy[emoji14]nasza głowa sprawia ze sie nie udaje , nawet głowa partnera który jest nastawiony na jeden celzmiana diety również pomaga[emoji14]oczywiscie używki tez nie sa wskazane[emoji14]mówił również ze 85% par udaje sie zajść do roku czasu a po wlasnie roku nalezy udac sie do lekarza zeby sprawdzic czy wszystko jest okej i to nie musi byc od razu jakas choroba tylko czasem starczy poprawić drobny szczegół jak np wprowadzić jakiś lek
dodał jeszcze żeby na prawde postarac sie nie myslec o tym ze dzisiaj owulacja i dzisiaj musimy sie kochać tylko jesli para decyduje sie na dziecko to powinni odstawić antykoncepcje i współzyć jak dotychczas[emoji14]niby średnio para kochająca sie 3/4 razy w tygodniu jesli ma na to ochote to uda sie im zajsc w ciąże[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
to prawda,jak sie glowa zablokuje to jest trudniej, wiem po sobieNo krótko gadał w sumie ale powiedział ze najważniejsze to nie myśleć o tym ze sie staramy[emoji14]nasza głowa sprawia ze sie nie udaje , nawet głowa partnera który jest nastawiony na jeden celzmiana diety również pomaga[emoji14]oczywiscie używki tez nie sa wskazane[emoji14]mówił również ze 85% par udaje sie zajść do roku czasu a po wlasnie roku nalezy udac sie do lekarza zeby sprawdzic czy wszystko jest okej i to nie musi byc od razu jakas choroba tylko czasem starczy poprawić drobny szczegół jak np wprowadzić jakiś lek
dodał jeszcze żeby na prawde postarac sie nie myslec o tym ze dzisiaj owulacja i dzisiaj musimy sie kochać tylko jesli para decyduje sie na dziecko to powinni odstawić antykoncepcje i współzyć jak dotychczas[emoji14]niby średnio para kochająca sie 3/4 razy w tygodniu jesli ma na to ochote to uda sie im zajsc w ciąże[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
zazdroszcze, ze wchodza Ci takie rzeczy na poczatku ciazy, ja nie moglam nawet suchego chleba przelknacJa juz nie będę jadła nie zdrowych rzeczy narazie...wczoraj nie jadłam co prawda kebaba ale rolady kluski i kapustę. ..rani myslalam ze umrę niedobrze mi było i chciało mi się e-ei nic nie wyszło na zarlam się śliwek i uff. ...ulga
Średnio mi wchodziły jeśli chodzi o rolady...wszystko wydaje mi się przesolone. ..dowalilam do tego sosu z mięsa jogurtu naturalnego i juz tak slone nie byłozazdroszcze, ze wchodza Ci takie rzeczy na poczatku ciazy, ja nie moglam nawet suchego chleba przelknac![]()