reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szybka aktualizacja:
upload_2016-8-24_15-19-7.png

Załączniki

• upload_2016-8-24_15-19-7.png
    upload_2016-8-24_15-19-7.png
    37,9 KB · Wyświetleń: 246
reklama
bertha ja jakby co chyba zagnieżdżenia jeszcze mieć nie będę, to będzie 17 dc. a ostatnie cykle mam 26, 27 dniowe. Apap to sobie będę brała potem. A bolało później? Ja w piątek idę do pracy i mam nadzieję, że jakoś funkcjonować będę.
Nie bolało bardzo.. gdyby sie uprzec to lekki apap by wystarczyl raz. a tak to ze 3 razy bralam.

megan w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owulkę, trochę pogłupiałam bo raz bołał mnie jeden jajnik potem trochę drugi,śluzu było mało a zawsze mam dużo, w dni płodne mam też niezłą ochotę na sex a w tym cyklu beznadzieja. Zastanawiam się czy może jakiś bezowulacyjny cykl się nie trafił. Jak miała być owulka to może przedwczoraj, wczoraj?Nie wiem. Co ma być to będzie. My zrobiliśmy wszystko co mogliśmy.
Teraz zostaje nam czekanie :) ja analizowałam własnie ciągle i męczylam mysli czy owulka byla w te dni od 12 do 16 czy jak byla 16 to plemniki z 14 daly rade przetrwac:o sama nie wiem[emoji14]sluzu wlasnie mialam mega duzo , podbrzusze pobolewalo i jajnicory czułam :) w 13dc mialam tycityci sluzu brazowego a w 14dc bylo go troche wiecej a nawet lekko rozowego sie pojawilo :) ehh ale koniec juz rozmyslania:P co ma byc to bedzie[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

i teraz sie boisz, ze nie daj Bog serca nie bedzie i zotaniesz bez pracy? trzymam kciuki by serduszko pieknie bilo
Tzn. Zwolnić mnie nie ma prawa bo mam umowę na czas nieokreślony, jestem chroniona , ale boję się np. Tego ze mi powie" ok może Pani wrócić ale za 2tyg. Bo musze umowę tej nowej wypowiedzieć i okres wypowiedzenia ble ble " chociaż nie wiem nauk to wygląda jak się jest na zastępstwo.

Hej;)

u mnie już chyba owulacja lada moment bo strasznie bolą mnie jajniki.. ledwo chodzę (zawszę tak mam) dlatego pewnie ostatnia szansa na poczęcie w tym cyklu. Mam nadzieje, że się powiedzie bo ostatnie dwa dni nie było przytulanka bo mijałam się z mężem ciągle:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry