Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bolało bardzo.. gdyby sie uprzec to lekki apap by wystarczyl raz. a tak to ze 3 razy bralam.bertha ja jakby co chyba zagnieżdżenia jeszcze mieć nie będę, to będzie 17 dc. a ostatnie cykle mam 26, 27 dniowe. Apap to sobie będę brała potem. A bolało później? Ja w piątek idę do pracy i mam nadzieję, że jakoś funkcjonować będę.
U mnie 5 tydz i 5 dzien. Czyli chyba juz 6 tydz nie?No tylko tyle było widać pecherzyk z zoltkowym mam przyjść 2.09 bo będzie już wtedy bilo serducho a u ciebie ktory tydzień ?
Tak to już 6[emoji5]U mnie 5 tydz i 5 dzien. Czyli chyba juz 6 tydz nie?![]()
To w sumie jak u mnie..
Teraz zostaje nam czekaniemegan w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owulkę, trochę pogłupiałam bo raz bołał mnie jeden jajnik potem trochę drugi,śluzu było mało a zawsze mam dużo, w dni płodne mam też niezłą ochotę na sex a w tym cyklu beznadzieja. Zastanawiam się czy może jakiś bezowulacyjny cykl się nie trafił. Jak miała być owulka to może przedwczoraj, wczoraj?Nie wiem. Co ma być to będzie. My zrobiliśmy wszystko co mogliśmy.
Tzn. Zwolnić mnie nie ma prawa bo mam umowę na czas nieokreślony, jestem chroniona , ale boję się np. Tego ze mi powie" ok może Pani wrócić ale za 2tyg. Bo musze umowę tej nowej wypowiedzieć i okres wypowiedzenia ble ble " chociaż nie wiem nauk to wygląda jak się jest na zastępstwo.i teraz sie boisz, ze nie daj Bog serca nie bedzie i zotaniesz bez pracy? trzymam kciuki by serduszko pieknie bilo