mayllah
Fanka BB :)
Katka ja w zeszłym miesiącu kupiłam 50 owulacyjnych i zaciazylam, więc wiesz :-) dobry znak
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha i jaKatka ja w zeszłym miesiącu kupiłam 50 owulacyjnych i zaciazylam, więc wiesz :-) dobry znak
Życze powodzenia ![emoji14]ja pierwszy raz bede zamawiaćJa czekam właśnie bo zamówiłam sobie testy owu 50 szt [emoji39] może w końcu chociaż 1 pokaże owulacje bo nigdy nic nie wychodzi!!!!![emoji21]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
I TEGO SIĘ BĘDĘ TRZYMAŁA!!! Powiedz robiłaś je co rano jak ciążowy? No i najważniejsze jak coś pokazał to wtedy szybko [emoji132] czy jak?Katka ja w zeszłym miesiącu kupiłam 50 owulacyjnych i zaciazylam, więc wiesz :-) dobry znak
jak tam Zaba?
Ja wyczytałam że najlepiej je robić wieczorem i zawsze o stałej porzeI TEGO SIĘ BĘDĘ TRZYMAŁA!!! Powiedz robiłaś je co rano jak ciążowy? No i najważniejsze jak coś pokazał to wtedy szybko [emoji132] czy jak?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Haha no można powiedzieć, że takie gówniane to szczęścieMegan22 - też chcę trochę szczęścia, kurde tylko nie wiem czy takim samym sposobem chcę je zdobywać
W każdym razie, trzymam kciukiU mnie na lapku nie widać kreski, tylko takie odbarwienia
Ale kto wie ...