Hihihihi - no też tak myślę, że padłyW gruncie rzeczy to my tak celujemy, ale liczy się tylko to by było zdrowe
I nie wiem czemu, ale wiem, że będzie trzeci chłopczyk
(Jak już się uda).
Ja też mam przeczucie że będę miała drugiego chłopaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihihihi - no też tak myślę, że padłyW gruncie rzeczy to my tak celujemy, ale liczy się tylko to by było zdrowe
I nie wiem czemu, ale wiem, że będzie trzeci chłopczyk
(Jak już się uda).
No to musi być rzeczywiście dobry snajper jak jeszcze celujecie w płeć [emoji6] nam idzie ciężej więc celuje w obojętnie jaką płeć [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam przeczucie że będę miała drugiego chłopakaPóki co to czekam na owu. Dzisiaj mam 8 dzień cyklu.
![]()
Trzymam kciuki LuiChłopcy są świetni - między moimi są dwa lata różnicy (pierwszy 7 lat - drugi 5 lat) - są swoimi najlepszymi przyjaciółmi i żyć bez siebie nie mogą.
Witam się,
Mikaduchna - trzymam za Ciebie kciukasy. Ja też produkuję trzeciego potomka (w domu dwóch chłopaków). To mój 3cykl.
tanika, Emsi -witam nowe staraczki.
Przyłączam się do testowania w tym tygodniu. Dziś 24dc, przy 27-28 dniowych cyklach (choć ostatni 26 dniowy).
Dziś odbieram wyniki hormonów. Zrobiłam badanka, bo coś druga faza cyklu się zmienia i ginka mi zleciła.
Objawów nie mam żadnych, może poza bolącymi piersiami (ale na @ też bolą), więc się nie wkręcam.
Ja testuje w środę. Może będzie prezent na urodzinyRozpuszczalna -piękne krechy!!!gratulacje!!
No laski która na dniach testuje??