Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Izabela trzymam kciuki nadal moooooccccnnnoooooooooo &&&&&& nie poddawaj się!!!!!!!!! jesteśmy tu z Tobą wszystkie!!!!! Nie trać nadziei, bądź dobrej myśli!Hej dziewczyny. Ja dzisiaj jestem nie do życia. Od rana mam mocny ból głowy. Do tego brzuch mnie pobolewa delikatnie,i zauważyłam sluz podbarwiony na różowo. Także już wiem jak to wszystko się skończy. Już niewiem co ze sobą zrobić. Jest mi ciężko. I już rozważam zaprzestanie starań. Nie wiem co będzie dalej. Jak to wszystko się potoczy. Mam wielkiego doła. Za wszystkie trzymam mocno kciuki&&&&. Narazie muszę wszystko przemyśleć. Będę zaglądać tu. Powodzenia wszystkim.
Tak wiem. Ale beta najlepsza też nie jest. Dlatego spodziewam się najgorszego. W środę 14 w piątek 25. Z moich obliczeń wychodzi ze to powinien być 4tydz i 4 dni beta powinna być większa. Niewiem co dalej będzie. Ale dzięki za wsparcie. Kochane jesteście.Tabelka
Zobacz załącznik 774771
Izabela90 bądź dobrej myśli, w ciąży zdarzają się plamienia, na to wszystko nie ma reguły
a nadal plamisz czy juz nie?Tak wiem. Ale beta najlepsza też nie jest. Dlatego spodziewam się najgorszego. W środę 14 w piątek 25. Z moich obliczeń wychodzi ze to powinien być 4tydz i 4 dni beta powinna być większa. Niewiem co dalej będzie. Ale dzięki za wsparcie. Kochane jesteście.
Jak narazie czysto. Nie wiem co jest grane. Rano widzialam sluz podbarwiony na rozowo. Moze byl z godzinke.I tak chodziłam co chwile do łazienki sprawdzać czy się zaczęło. I muszę się przyznać że myślałam że to już koniec a głową strasznie mnie bolała i wzięłam tabletkę.a nadal plamisz czy juz nie?
Oby,oby. Najbardziej boję się jutrzejszego dnia. Jutro 34dc i już dwa razy gdy pokazywały się cienie drugiej kreski wszystko kończyło się 34dc.Iza to jak juz nie plamisz to pewnie wszystko ok
Ja dzisiaj 23dc, jeszcze 4dni... niestety boli mnie juz brzuch jak na @ i jajnik z ktorego byla owu tez, dwa cykle wczesniej tez tak mialam...