reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jej dziewczyny to waga ma wpływ na poczęcie czy nie ?
Ja mam niedowage 52kg przy 172cm ... może mieć to znaczenie? Ja patrzyłam tylko na cykl i jeśli nie widzę nic niepokojącego to nie szukam przyczyn ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Taj, zarówno niedowaga jak i nadwaga mogą mieć wpływ.ja np. Przez niedowagę nie miałam długo miesiączki. Dopiero jak przytyłam to miesiączka zaczęła wracać...

reklama
Stwierdziłam ze te 9 cykli bezowocnych starań spowodowało u nas brak wiary ze może się udać.Powiedziałam m ze musimy zmienić nastwienie, w końcu 2 razy zaszlismy wiec możemy, chorób tez nie mamy więc nic nie stoi na przeszkodzie.W dodatku wychodzą nam dni plodne za tydz.Wtedy rok temu stanęlo serduszko naszemu Aniolkowi.Więc mówię do m ze ten cykl musi być już nasz.W tym tyg.kupę roboty będzie więc trudno będzie się starać.
Aleksandna wielkie gratki i życze nudnej ciąży.Ale masz fajnie.Mi możesz w tabelkę wpisać 10 cykl i termin 31 październik.

Taj, zarówno niedowaga jak i nadwaga mogą mieć wpływ.ja np. Przez niedowagę nie miałam długo miesiączki. Dopiero jak przytyłam to miesiączka zaczęła wracać...
Ja się na razie nie stresuje .... jak zaszłam w pierwszą to ważyłam 51kg i udało mi się za pierwszym razem ... taka natura mam nadzieje.
Ze wskaźników mi wychodzi niedowaga ale to już od lat.
Ale na pewno zrobię badania tarczycy i to niedługo. Bo to juz inna kwestia.
Ja przytyłam w ciąży 13kg i po porodzie zostało mi jakieś 4 ale zeszło chwile później i tak się trzyma....ale to było 10 lat temu. Teraz 10 lat starsza jestem i pewnie już tak dobrze nie będzie hehe ale to są jeszcze inne metody [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Emsi a masz taką wagę zawsze? Ja mam teraz taką bo odchudzałam tzn jadłam i jem wszystko nie stosowałam tabletek ,poprostu mniej jadłam zajęło mi to 3lata , najważniejsze że czujemy się dobrze:-D
Tsh mam dobre ,morfologię też .
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 6kg brałam syropy na apetyt a w córcią przytylam ponad 30żarłam jak opentana hehe:D:p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry