Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje na kiedy termin?Gratuluję
Czy możesz mnie wpisać do tabelki?Bulbasek - Dominika- 26- 2 cykl staran- 1 dzidziuś
![]()
Tak praktycznie tak. Taki tryb życia i nawyki żywieniowe. Ale zauważyłam, że jak tylko jakiś urlopik i zmiana pór jak i rodzaju jedzenia od razu 2-3kg więcej hejEmsi a masz taką wagę zawsze? Ja mam teraz taką bo odchudzałam tzn jadłam i jem wszystko nie stosowałam tabletek ,poprostu mniej jadłam zajęło mi to 3lata , najważniejsze że czujemy się dobrze
Tsh mam dobre ,morfologię też .
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 6kg brałam syropy na apetyt a w córcią przytylam ponad 30żarłam jak opentana hehe![]()
Karolka gratulacje ... co się odwlecze to nie uciecze [emoji6]Cześć dziewczyny, dlugo nie pisałam, prawdopodobnie na 99% znalazłam pracę w zawodzie, więc bede musiała odłożyć starania i się z Wami pożegnać.
W środę będę mieć ostateczna odpowiedź czy mnie przyjeli, ale raczej tak bo juz mam zaplanowany grafik i klientki...
ubolewam, bo jednak nastawiłam się na maleństwo i bardzo się zaangażowałam z Wami w to wszystko, no ale to dla mnie wielka szansa... także Alexandra mysle ze możesz mnie wypisać z tabelki.
Tak czy tak będę dalej do Was zaglądać i kibicować. :*
No i Alexandra gratuluję 2 kreseczek!![]()
Jeśli się uda w tym cyklu to 7.07.2017 piękna dataGratulacje na kiedy termin?
Cześć dziewczyny, dlugo nie pisałam, prawdopodobnie na 99% znalazłam pracę w zawodzie, więc bede musiała odłożyć starania i się z Wami pożegnać.
W środę będę mieć ostateczna odpowiedź czy mnie przyjeli, ale raczej tak bo juz mam zaplanowany grafik i klientki...
ubolewam, bo jednak nastawiłam się na maleństwo i bardzo się zaangażowałam z Wami w to wszystko, no ale to dla mnie wielka szansa... także Alexandra mysle ze możesz mnie wypisać z tabelki.
Tak czy tak będę dalej do Was zaglądać i kibicować. :*
No i Alexandra gratuluję 2 kreseczek!![]()