U mnie juz wyszedl pozytyw w 26dc ale mialam chyba 11 albo 12dpo juz sama nie wiem[emoji14]czekam w takim razie na dobre wieści
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie juz wyszedl pozytyw w 26dc ale mialam chyba 11 albo 12dpo juz sama nie wiem[emoji14]czekam w takim razie na dobre wieści
testuj nimitii!
hehe może zrobie wcześniej, nie chce żeby mój mąz widział bo będzie się ze mnie śmiał że za wcześnie, jak jutro szybciej wstanie to zrobie.Kotek podziwiam Cieto ja nie wiem jak tu wytrzymam na twój tescior
ja juz chce widzieć wasze pozytywy dziewczyny
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
może nie przyjdzie... i biegam co chwilę do łazienki bo brzuch boli i mokro ale to nie @.. ciekawe jak długo tak w niepewności będę trwać
![]()
nie wiem jak to jest.... jak ta temp jest wysoka to już powinno cos wyjść, czy najlepj czekać do tych 18 dni po owu???,PatrAc na twoj wykres to bedzie pozytyw juzsikaj teraz!