AnimaVilis
Początkująca w BB
Nie wiem nie jestem pewna ale możliwe że za wcześnie zrobiłamA ile dni po owu bylas na becie? Ja chce isc jutro tj 9 dni po...
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem nie jestem pewna ale możliwe że za wcześnie zrobiłamA ile dni po owu bylas na becie? Ja chce isc jutro tj 9 dni po...
Tez zastanawiam się nad kupnem tego testu...juz sama nie wiem kiedy dokładnie wypada ta owolucja...juz pomijam fakt ze od około roku mój @ układa się co 28 25 dni tak na przemian. ...oszaleje ; )Czesc dziewczynki
Po pierwsze - moje ogromne gratulacje Lux !!! <3zycze Ci bardzo nudnej ciazy :*
Dzisiaj przyszly do mnie testy owulacyjne...juhu !w koncu sie dowiem czy ta owulka jest a ja jestem slepa czy jej nie ma.
No i przez spora roznice w cyklach apki wyliczaja mi rozne dni plodne (roznica nawet 6 dni) i badz tu madra.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey...Qurcze mój test nie oszukiwał. ...ale może u Ciebie będzie lepiej i nie będzie nikt miał pretensji jsk tym razem się pomyliHej
Dzisiaj termin @, jeszcze nie dostałam, ale na teście 1 kreska
A piersi mam takie drażliwe że szok
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
ona nie jest jego corka rodzona, 7 lat miala gdy on poznal moja szwagierkeJedno już mają i mieszkają osobno, tak?
cześć blair.Cześć dziewczyny [emoji4]
Mam nadzieje ze mogę dołączyć, planujemy zaczac sie starac w kolejnym cyklu czyli jakos na początku maja [emoji4]
Mamy juz cudna 4latke która od kilku miesiecy prosi o braciszka wiec trzeba zacząć nad nim pracować [emoji16]
W poprzedniej ciazy zaskoczyłam w pierwszym cyklu wiec mam nadzieje, ze teraz tez sie uda zaskoczyć tak szybko [emoji16]
Milego dnia [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej jesten tu nowa. Od 3dni bola mnie piersi dzisiaj zauważylam zauwyzylam dziwnie czerwone sutki. Okres powinnam dostac za tydzien w czwrtek. Nie wytrzymalan czekania i zrobilam dzisiaj bete wyniki beda wieczorem. Pozdrawiam
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczynki
Po pierwsze - moje ogromne gratulacje Lux !!! <3zycze Ci bardzo nudnej ciazy :*
Dzisiaj przyszly do mnie testy owulacyjne...juhu !w koncu sie dowiem czy ta owulka jest a ja jestem slepa czy jej nie ma.
No i przez spora roznice w cyklach apki wyliczaja mi rozne dni plodne (roznica nawet 6 dni) i badz tu madra.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Dzisiaj termin @, jeszcze nie dostałam, ale na teście 1 kreska
A piersi mam takie drażliwe że szok
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom