AnimaVilis
Początkująca w BB
Nie wiem nie jestem pewna ale możliwe że za wcześnie zrobiłamA ile dni po owu bylas na becie? Ja chce isc jutro tj 9 dni po...
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem nie jestem pewna ale możliwe że za wcześnie zrobiłamA ile dni po owu bylas na becie? Ja chce isc jutro tj 9 dni po...
Tez zastanawiam się nad kupnem tego testu...juz sama nie wiem kiedy dokładnie wypada ta owolucja...juz pomijam fakt ze od około roku mój @ układa się co 28 25 dni tak na przemian. ...oszaleje ; )Czesc dziewczynki
Po pierwsze - moje ogromne gratulacje Lux !!! <3zycze Ci bardzo nudnej ciazy :*
Dzisiaj przyszly do mnie testy owulacyjne...juhu !w koncu sie dowiem czy ta owulka jest a ja jestem slepa czy jej nie ma.
No i przez spora roznice w cyklach apki wyliczaja mi rozne dni plodne (roznica nawet 6 dni) i badz tu madra.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hey...Qurcze mój test nie oszukiwał. ...ale może u Ciebie będzie lepiej i nie będzie nikt miał pretensji jsk tym razem się pomyliHej
Dzisiaj termin @, jeszcze nie dostałam, ale na teście 1 kreska
A piersi mam takie drażliwe że szok
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
ona nie jest jego corka rodzona, 7 lat miala gdy on poznal moja szwagierkeJedno już mają i mieszkają osobno, tak?
cześć blair.Cześć dziewczyny [emoji4]
Mam nadzieje ze mogę dołączyć, planujemy zaczac sie starac w kolejnym cyklu czyli jakos na początku maja [emoji4]
Mamy juz cudna 4latke która od kilku miesiecy prosi o braciszka wiec trzeba zacząć nad nim pracować [emoji16]
W poprzedniej ciazy zaskoczyłam w pierwszym cyklu wiec mam nadzieje, ze teraz tez sie uda zaskoczyć tak szybko [emoji16]
Milego dnia [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej jesten tu nowa. Od 3dni bola mnie piersi dzisiaj zauważylam zauwyzylam dziwnie czerwone sutki. Okres powinnam dostac za tydzien w czwrtek. Nie wytrzymalan czekania i zrobilam dzisiaj bete wyniki beda wieczorem. Pozdrawiam
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczynki
Po pierwsze - moje ogromne gratulacje Lux !!! <3zycze Ci bardzo nudnej ciazy :*
Dzisiaj przyszly do mnie testy owulacyjne...juhu !w koncu sie dowiem czy ta owulka jest a ja jestem slepa czy jej nie ma.
No i przez spora roznice w cyklach apki wyliczaja mi rozne dni plodne (roznica nawet 6 dni) i badz tu madra.
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Dzisiaj termin @, jeszcze nie dostałam, ale na teście 1 kreska
A piersi mam takie drażliwe że szok
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom