reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczynki :*
Powoli Was nadrabiam o ile mozgownica mnie nie boli. Zatoki nie daja mi zyc :( glowe mi rozsadza a do lekarza chyba uda mi sie dopiero w czwartek, domowe sposoby juz nie pomagaja :(

Wole sie nie nastawiac ale ten cykl wreszcie wyglada normalnie!!! Piersi nie bola, w czwartek mialam rozciagliwy sluz (jupi! Wrescie sluz a nie piaski Sahary) no i od 3 dni kluje mnie prawy jajnik :D testy owulacyjne nic nie pokazuja ale wg apki owulka ma byc 29 kwietnia , wiec czekam :)

1461594906-21rdhs.jpeg
1461594918-feqjtf.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
trzymamy kciuki!

reklama
Yesenia nerwy strasznie wplywaja na organizm. Ogolnie stan psychiki ma przeogormny wplyw na organizm. Zebys zobaczyla co depresja zrobila z moimi wlosami, nawet fryzjer byl w szoku jak zniszczone sa i nie mogl uwierzyc, ze sa w takim kiepskim stanie bo ja nie farbuje ich, nie prostuje, nawet nie susze suszarka.
U Ciebie mozliwe, ze poszlo w brzuszek bo wiele mysli i emocji kierujesz wlasnie tam. Jesli wykluczysz medyczne powody polecam Ci techniki relaksacyjne i/lub psychoterapie. U mnie zdzialaly cuda w ciagu pol roku.

Lux jak sie czujesz?

Paraplu dokładnie jestem wykończona jednym słowem

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic jak bardzo jestes zmeczona. Na prawde z calego serducha polecam Ci poradnie zdrowia psychicznego. Przez cale moje zycie nie bylam bardziej spokojna duchowo niz teraz. Walcze o marzenia, normalne zycie mimo choroby, problemow i przeszkod ale ta walka nie jest juz tak chaotyczna, nie ma we mnie takiego miotania sie skrajnych uczuc i mysli. Czuje, ze mam kontrole nad myslami i uczuciami. Wczesniej to one kontrolowaly mnie a to bylo bardzo destrukcyjne.

Yesenia nerwy strasznie wplywaja na organizm. Ogolnie stan psychiki ma przeogormny wplyw na organizm. Zebys zobaczyla co depresja zrobila z moimi wlosami, nawet fryzjer byl w szoku jak zniszczone sa i nie mogl uwierzyc, ze sa w takim kiepskim stanie bo ja nie farbuje ich, nie prostuje, nawet nie susze suszarka.
U Ciebie mozliwe, ze poszlo w brzuszek bo wiele mysli i emocji kierujesz wlasnie tam. Jesli wykluczysz medyczne powody polecam Ci techniki relaksacyjne i/lub psychoterapie. U mnie zdzialaly cuda w ciagu pol roku.

Lux jak sie czujesz?

piersi jak mleczarnia, mdlosci sa, choc zanikly do poludnia i wpadlam w panike, spiaca sie zaczynam robic

reklama
Witam wszystkich...Oj dawno mnie nie było. ..praca dom praca...straszne jak ja znajdę czas ba dziecko :O dopiera teraz to sobie uświadomiłam ...chyba będę musiała ostro zwolnić...ale póki co bez zmian a przynajmniej do momentu aż stanie się cud i będę w ciąży ;) czy może mi ktoś w skrócie powiedzieć co się działo przez te 4 dni bo chyba tak długo mnie nie było. ... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry