reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ach te chłopy ... dzwonie do mojego zeby córkę ze szkoły odebrał bo ja sie uczę i co??? I
Przyjechał bez dziecka do
Domu [emoji23][emoji23][emoji23] i teraz jedzie z powrotem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@StorAnia właśnie, nie można przesunąć zabiegu na inny termin? Przecież przypadki chodzą po ludziach, wszystko się może zdarzyć... Ale trzymam kciuki za badanie rybka [emoji8] [emoji110]

A u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...

Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]

reklama
ten espiro ladny :) nam sie dlugo podobal bebetto torino, ale jakos opinie nas zniechecily :( poza tym u mnie na ulicy co drugi wozek to torino, a murano strasznie mi sie podoba, jest sliczny i te kolorki, nie wiem tylko jak opinie :)
Murano ma prawie same pozytywy :)
Aaa imię Wiktor przepiękne, też biorę pod uwagę jak się na Gabrysia nie da przekabacić :p

Hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@StorAnia właśnie, nie można przesunąć zabiegu na inny termin? Przecież przypadki chodzą po ludziach, wszystko się może zdarzyć... Ale trzymam kciuki za badanie rybka [emoji8] [emoji110]

A u mnie brak apetytu [emoji15] po okresowym gastro ślad zaginął... Do tego gula w gardle, mdli mnie i odbija mi się wszystkim co tylko... Tragedia, mam nadzieję ze jakiegoś świństwa nie przytargalam...

Oglądam żony Hollywood i piję meliskę, może przejdzie [emoji16]
Haha żony Hollywood :) właśnie z mężem oglądamy i się śmiejemy :-D

Haahha ja też teraz Żony Hollywood :p

@StorAnia kochana moja kciuki trzymam!!! :*
@Windy91 to oby ziolka się nie przydały! :*

@renia200 ja mam na 3 Wiktoria po babci :)

Jej moja mam chciała mi dać na imię Fabiola, ale kochana babunia nie chciała o tym słyszeć :D

Kiepsko się dzisiaj czuję od kilku h, boli podbrzusze, słabo ogólnie... zaraz się kładę...

Mój facet jest ostatnio przekochany, matko, taka zmiana, aż mi ciężko uwierzyć :) nie wiem kiedy się klocilismy ostatnio, jest cudnie... mam nadzieję, że nie zapesze! :p
Ale mam w nim oparcie...

@Windy91 nie uzywaj brzydkich słów typu"paskudztwo" ja myślę ze przed @@@@@ moze to byc objawem czegos wspanialego ... i tego ci życzę...
@StorAnia dziękuję i to ja się cieszę ze mogę dodać ci otuchy w tych twoich problemach wiesz sama staralam sie 3 latka o dzidzi i wiem jak wielkie takie wsparcie ,pocieszenie i nadzieja sa wazne w takich chwilach.... bedzie dobrze kochana zobaczysz....❤❤️

reklama
Do góry