Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chlopaki pomogąGratuluję kochana!!!!!!!
Ja też niestety nie widzę zdjęcia.
U mnie 28dc ostatnie cykle to 30/29/28/30 czekam cierpliwie do poniedziałku. Testu w domku nie mam więc nie kusi.. dziś cały dzień pilnuje więc do apteki nie polecę...a przez weekend znowu dzieci w domu... jeszcze jak by tylko był najmłodszy to pal licho... Ale starsi też są.. a to nie głupie chłopaki...nie wiedzą że się staramy o dzidzie... będzie bardzoooo duża różnica wieku jak się uda.... bo 18 lat.... troszkę mnie to przeraża. .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za mocne bordoDziekuje dziewczyny, oby to nie byl sen !
jutro z rana powtarzam testem inneh firmy i jakby co prosze o wpisanie terminu porodu na 09.02.2017 :-)
po prostu nie wierze!!!
rosnij zdrowo nasz Cudenku !
===Dwóch chłopców juz mamy![]()
===
Gotowe.... ; )Dziekuje dziewczyny, oby to nie byl sen !
jutro z rana powtarzam testem inneh firmy i jakby co prosze o wpisanie terminu porodu na 09.02.2017 :-)
po prostu nie wierze!!!
rosnij zdrowo nasz Cudenku !
===Dwóch chłopców juz mamy![]()
===
Nie mam pojęcia... ; (Widzę, że fotka jest prywatna, gdzie mogę zmienić ustawienia fotki?
Wiem że pomogą... Ale u nas skomplikowana rodzinna sytacja... mama chlopcow cały czas ich buntuje... z mniejszym lub większym efektem... różnie bywa...łatwo nie jest... chłopcy piereszy raz nie jadą jadą nami na wakCje.. jadą do mamy... i wierzcie lub nie ale nawet nie wiedza ze mamy juz bilety itp.. trzymamy to w tajemnicy zeby ona im glupot do glowy nie kladla: typu : patrzcie chłopcy jadą bez Was co z nich za rodzice... będą się bawić a Was to się pozbyć chcieli... . Tak to wygląda... chłopcy tylko wiedzą że polecimy do Polski sami z tego względu ze młody miał komunię i nikt poza chrzestnym z Polski nie mógł przelecieć. Babcia moją i mojego męża to już starsze kobiety... nigdy nie wiadomo co sie stanie.... babcia mojego meza naszego wspólnego syna widziała tylko na zdjęciu i na skypie... i jej marzeniem jest go poznać... a ma 95 lat.. więc kto wie... może to ostatnia szansa.Chlopaki pomogąja mam znajomych ktorzy jaka po 12 latach maluszka to starsza corka zakochana. Maleństwo to oczko w glowie calej rodziny
![]()
Ja dalej nic nie widzę... ; (
Szczerze CI wspolczuje. Najgorsze jeat pogrywanie dziecmi. Glupia baba noe mysli o ich uczuciach tylko poprawia swoje samopoczucie kosztem chlopcow. Ale masz pewnie madrych chlopcow, ktorzy nie dadzą sobą manipulować.Wiem że pomogą... Ale u nas skomplikowana rodzinna sytacja... mama chlopcow cały czas ich buntuje... z mniejszym lub większym efektem... różnie bywa...łatwo nie jest... chłopcy piereszy raz nie jadą jadą nami na wakCje.. jadą do mamy... i wierzcie lub nie ale nawet nie wiedza ze mamy juz bilety itp.. trzymamy to w tajemnicy zeby ona im glupot do glowy nie kladla: typu : patrzcie chłopcy jadą bez Was co z nich za rodzice... będą się bawić a Was to się pozbyć chcieli... . Tak to wygląda... chłopcy tylko wiedzą że polecimy do Polski sami z tego względu ze młody miał komunię i nikt poza chrzestnym z Polski nie mógł przelecieć. Babcia moją i mojego męża to już starsze kobiety... nigdy nie wiadomo co sie stanie.... babcia mojego meza naszego wspólnego syna widziała tylko na zdjęciu i na skypie... i jej marzeniem jest go poznać... a ma 95 lat.. więc kto wie... może to ostatnia szansa.
Ja dalej nic nie widzę... ; (
Gratuluję kochana!!!!!!!
Ja też niestety nie widzę zdjęcia.
U mnie 28dc ostatnie cykle to 30/29/28/30 czekam cierpliwie do poniedziałku. Testu w domku nie mam więc nie kusi.. dziś cały dzień pilnuje więc do apteki nie polecę...a przez weekend znowu dzieci w domu... jeszcze jak by tylko był najmłodszy to pal licho... Ale starsi też są.. a to nie głupie chłopaki...nie wiedzą że się staramy o dzidzie... będzie bardzoooo duża różnica wieku jak się uda.... bo 18 lat.... troszkę mnie to przeraża. .