Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciukiHej dziewczyny jestem tu nowa z moim mężem zaczynamy jak skończy się @ walkę o 3 dziecko z poprzednia dwójka nie było problemu zobaczymy co będzie teraz.[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hope, różnie bywa, sama częstotliwość nie jest decydująca, chodzi o wstrzelenie się we właściwy moment [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam testować beta hcg w czwartek, gin kazał mi w 26 dc już zrobić betę, jak wyjdzie więcej niż 15 to mam brać duphaston i umawiać się do niego.
Mam cichą nadzieję, że się udało... Ze 3 dni temu przez kilka godzin pobolewało i kłuło mnie podbrzusze, a od wczoraj jestem śpiąca strasznie... Ale to może być albo pogoda, albo lenisteo, albo tarczyca [emoji44]
A Ty kiedy teścisz? [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

A ten niedobór progesteronu dawał objawy? Podobno dobrze go widać gdy prowadzi się wykres temperatur. W ogóle sporo można z wykresu wyczytać. Ja np. wiem, że nic nie wiem
Bo okazuje się, że każdy cykl jest inny.
Tylko, że w fl czuję się nieco gorzej. Znacznie gorzej. Bardzo gorzej. Też tak macie?Hope mi wyszło z badań krwi , które robiłam w ramach monitoringu poszczególnych faz.@Edzia24 witajZa trzecim bywa różnie, ale jak będzie, dopiero się dowiesz
@Ansure w 11dc to ja już od dawna pracuję nad dolegliwościami ciążowymiA ten niedobór progesteronu dawał objawy? Podobno dobrze go widać gdy prowadzi się wykres temperatur. W ogóle sporo można z wykresu wyczytać. Ja np. wiem, że nic nie wiem
Bo okazuje się, że każdy cykl jest inny.
@Colorado1989 chyba trzeba zadbać o stałą dostawę plemników przez cały cyklTylko, że w fl czuję się nieco gorzej. Znacznie gorzej. Bardzo gorzej. Też tak macie?
Hope mi wyszło z badań krwi , które robiłam w ramach monitoringu poszczególnych faz.
Bo..prolaktyny mam za dużo ( ból piersi w trakcie @ ) , progesteronu za mało ...Jedno zbijam drugie wzmacniam. A wyniki i tak nie takie.
Do wykresów..chyba bym nie miała cierpliwości!

Hm... to dziwne, że akurat te dwa hormony tak poleciały. Leki leczą skutki a przyczyny?
Wykres jest spoko, widać czy są dwie fazy, nie jest taki upierdliwy a nawet ciekawy. Codziennie rano niewiadoma, jak zagadka kryminalna![]()
![]()
Hope - też tak mam, chociaż jak mam wyregulowany cykl to mniej... Ale w fazie folikularnej czuję się świetnie, w lutealnej faktycznie gorzej nieco... Ale to chyba w granicach normy
Ansure, mam stymulowane cykle i mam mieć książkowe 28dniowe. Gin wie, kiedy była u mnie owu, sprawdzał na usg, więc ufam mu, że wie, że jest sens mnie gonić w 26 dc na betę [emoji16] Nie wiem jak ogólnie jest z progesteronem, bo ja miałam jego niedobór z powodu braku owulacji, bo po owulacji wytwarza się ciałko żółte, które wytwarza progesteron.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom