Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas w rodzinie pojawił się odwrotny problem, jajniki nie zasuszają sie w okresie menopauzalnym i wciąż pracują. Jak nie urok to sraczka.PowodzeniaDziś już będę wiedzieć, na czym stoję, bo idę na betę. Pewnie nic z tego nie będzie i tak ... Ale na szczęście ostatnio mam taki czasoniedobór, że nie mam czasu i sił bardzo się tym zamartwiać ... [emoji29]
A jak u Was??????
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny trzymam kciuki za testy@ hope no właśnie taki słabo obstawiony cykl może być szczęśliwy hehe.
@Colorado1989 wierzę że mój lekarz wie co robi. Napewno gdybym była w pl to pewnie zrobiłby mi jakieś badania, ale ze mieszkam w uk to nawet nie wiem jak podejść do tematu. Wczoraj się dowiedziałam że dla nich do 5 lat starania to norma . Szok normalnie. Może mi się chociaż uda wymusić badania hormonów.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
@colorado może jeszcze za wcześnie na realny wynik. Nie musisz gina poinformować?
Btw płodności, sporo już o tym prasa pisała.
Choćby tu:
Link do: 'Po 35. roku życia dużo trudniej zajść w ciążę'? To mit! Są nowe statystyki i badania
Wiesz Hope moja gin mi powiedziała , że nawet jeżeli chodzi o urodzenie dzieci "chorych" to w zasadzie nie ma aż takich różnic między młodymi kobietami a starszymi (ona pisała pracę magisterską na ten temat).
Fakt jest taki, ze teraz kobiety później się starają o dzieci. Czy to dobrze ..ja ze swojej perspektywy i własnego doświadczenia twierdzę, ze NIE ..bo im wcześniej tym lepiej![]()