Jotka_
Fanka BB :)
Oby zotala w ameryce! Trzymam kciuki!Tez się witam dziś termin @ zobaczymy czy do wieczora przyjdzie czy jakieś przesunięcie bedzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby zotala w ameryce! Trzymam kciuki!Tez się witam dziś termin @ zobaczymy czy do wieczora przyjdzie czy jakieś przesunięcie bedzie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oby zotala w ameryce! Trzymam kciuki!
![]()
No to trzymam kciuki żeby @ wrociła z Ameryki za rok najwcześniejNo oby bo nie czuje się okresowo jakoś tylko podbrzusze trochę dokucza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jeśli dziś się nie zjawi próbuje jutro testować. Co do oczekiwań naszych dzieci mój pierwszy syn chciał siostrę nawet jak już wiedzieliśmy jaka jest płeć zawsze mówił że będzie siostrzyczka teraz tez ciągle pyta kiedy już w końcu będzie ta siostra . 
Ja walcze z bardzo wysoka prolaktyna.. duzo masz odchylu?Cześć i czołem!Jestem nowa na grupie,mam na imie Patrycja staramy się już 7 cykl,byłam kilka dni temu u ginekologa i okazało się że mam małą nadżerkę oczywiście zrobił cytologie ale na wynik muszę poczekać,zrobiłam też kilka badań hormonów,i podstawowe badania krwi i moczu i z tego co zauważyłam z wyników mam zbyt dużą prolaktyne czekam teraz na @ i lecę znowu do gina,zobaczymy co on na to
43,880 o ile dobrze pamiętam,Ja walcze z bardzo wysoka prolaktyna.. duzo masz odchylu?
![]()