reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dzisiaj kupiłam test w rosmannie super czuły jak dziś @ nie będzie na pewno jutro zrobię pracuje w sklepie i nie chce dźwigać skrzynek jeśli jest dzidzia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poki co @ nie mam ale na namnożyło ien wczwartek będzie skoro są już te przedokresowe plamienia u mnie. Zatem jesli za miesiac by mi sie udalo no to tez aole wiedziec jak najszybciej bp ja to z kolei na magazynie pracuję i też często ciężkie kartony dźwigam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A ty Edzia koniecznie rób test.. A nie możesz powiedzieć komuś w pracy że się staracie i że na wszelkie W nie chcesz dźwigać.. Jak nie je stes sama w sklepie dziewczyny powinny to zrozumiec i ci pomóc, kiedyś one mogą być w takiej sytuacji :)

Dobra teraz już znikam ☺

reklama
Jotka tez Mnie nakrecaja z tymi testami heh
To zajechalam do tesco kupic co by juz teraz miec ...i clear blue ten czuly za 11f!!!!pogielo ich hee
Za cory kupilam na necie te paskowe i wyszedl mi pierwszy z blada kreska tydzien przed @ wiec właśnie zamowilam 5 czulych za 2.50 ..byly tez nie paskowe 2 za4f

Trzymam kciukasyy dziewczyny

I wiecie co ogladalam...jak laski sprawdzaja czy sa w ciąży za pomoca Blicza! Cukru! Sody! Soli!
Jeeeeeeeaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry