reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To ja testuje troche szybciej @powinnam mieć 7.10 ale brak owu( jeden cykl gdzieś się zgubil) sprawił przesunięcie więc 9.10 będzie 14 dni od owu
To moze razem testujemy 10?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Czekałam na @ i się nie pojawiła ale nagle jak dobrze pamiętam w środę silne kłucie leweg jajnika więc zrobiłam szybko test owu i pozytyw niestety gin miał urlop więc dopiero jutro idę. Jak byłam wcześnie to zwróciłam uwagę że czuję pracę tylko lewego jajnika A lewego nic kompletnie A kiedyś było na odwrót narazie mam czekać na eozwuj wydarzeń od tego cyklu zacznę korzystać z jeszcze jednego ginekologa zacznę monitoring czekam tylko na @ i zaczynam prywatne wizyty ciekawe czy powie to samo co lekaz z nfz

reklama
O losie ale się rozkrecilyscie z tym pisaniem. :)

Benny przykro mi z powodu @ :(
Niusia z tak długim okresem lex do gina bo to nie jest normalne. Swoją drogą współczuję tyle się męczyć.
Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.
Kari 21 tak mi przykro... Ale musi być jakaś przyczyna tych poronien. Bo zachodzisz w ciaze bez problemu tylko z tym utrzymaniem coś nie tak. Ściskam cie mocno.

Elodia trzymam mocno kciuki. Ja nie widzę u siebie żadnych objawów poza bólem piersi. Brzuch mnie czasem boki jak na @ a czasem tak dziwnie kluje, ciężko opisać. Jakoś mnie dopadł smetny nastrój i w ogóle się nie nastawiam w tym cyklu a wręcz mam przekonanie że lipa.
Katty trzymam kciuki żeby krwawienie ustalo.

Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domku :) prawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy :) ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry