AgaRS90
Fanka BB :)
Beta 390 niby 5 tydz ale plemię przepisano mi Duphaston i muszę w środę powtórzyć badania czy się udalo czy poronilam[emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy kciuki!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Beta 390 niby 5 tydz ale plemię przepisano mi Duphaston i muszę w środę powtórzyć badania czy się udalo czy poronilam[emoji17]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
To moze razem testujemy 10?To ja testuje troche szybciej @powinnam mieć 7.10 ale brak owu( jeden cykl gdzieś się zgubil) sprawił przesunięcie więc 9.10 będzie 14 dni od owu
No to kesli dobrze pamoetasz to. Prolaktyna ladna,. Ja wg pojego laboratorium powinnam miec max390jednostek/ ml a mam 1500ponadDo29.93
Z tego co pamietam
Czyli jakos trzeba to zbic? Nadal nie wiem co ze mna nie tak ze nie moge zajsc do tej pory.. tsh tez mam w normie. od paru msc bralam duphaston na uregulowanie cyklu I moze on mi blokowal. Teraz odstawilam I pije ziolka ojca srokiNo to kesli dobrze pamoetasz to. Prolaktyna ladna,. Ja wg pojego laboratorium powinnam miec max390jednostek/ ml a mam 1500ponad
No ja biore bromergon na obnizenie, zobacze za dwa tygodnoe czyczy maleje.Czyli jakos trzeba to zbic? Nadal nie wiem co ze mna nie tak ze nie moge zajsc do tej pory.. tsh tez mam w normie. od paru msc bralam duphaston na uregulowanie cyklu I moze on mi blokowal. Teraz odstawilam I pije ziolka ojca sroki
Nieeee ogolnie jestem zadowolona z fryzy. Chpdzi mi o te wszystkie teksty pacjentow "o pani justynko kaka zmiana" , "pieknie pani wyglada" blabla bla.. masakra.. a zrobilam pstre ciecie naprawdęCo Ci zrobili? [emoji4]