reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Elodia nie załamuj się, @ jeszcze się nie zaczęła więc warto mieć nadzieję do końca, poza tym są osoby które dłużej się starają i się im nie udaje, chociażby ja. Nie możesz obwiniać siebie o niepowodzenia, ale warto jakoś zadziałać uważam, sprawdzić może hormony jak podpowiada Jotka albo wybrać się na monitoring cyklu. Ja np. poza tym, że mam umówione wizyty w najbliższym czasie do kilku lekarzy to idę też na monitoring cyklu. Póki co głowa do góry i czekaj na rozwój wydarzeń, jakby nie było - będzie dobrze, jesteśmy z Tobą :)

reklama
Cześć dziewczyny! Rzadko sie udzielam ale czytam regularnie. U mnie 20dc i czekam... Mam pytanie: czy wasi partnerzy robili sobie jakieś badania? Może to nie po waszej stronie leży problem. Mój M też sie jeszcze nie badał. Podczas wizyty gin zasugerowała że jesli przez 9mcy się nie uda mimo moich dobrych wyników to trzeba przemyśleć tę kwestię. M powiedział że nie ma problemu i jeśli są zalecenia to zrobi badanie. A jak z tym u Was?

A robilas prolaktyne, inne hormony???
Nie.ale mamw planach za miesiac jesli sie nie uda pójść do innego gina niż ta moja bo ona uparcie sie trzyma ze musimy sie starac rok a ja do lutego na badania czekac nie zamierzam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Elodia nie załamuj się, @ jeszcze się nie zaczęła więc warto mieć nadzieję do końca, poza tym są osoby które dłużej się starają i się im nie udaje, chociażby ja. Nie możesz obwiniać siebie o niepowodzenia, ale warto jakoś zadziałać uważam, sprawdzić może hormony jak podpowiada Jotka albo wybrać się na monitoring cyklu. Ja np. poza tym, że mam umówione wizyty w najbliższym czasie do kilku lekarzy to idę też na monitoring cyklu. Póki co głowa do góry i czekaj na rozwój wydarzeń, jakby nie było - będzie dobrze, jesteśmy z Tobą :)
Jedynie jakos pisanie tutaj mi w trudnych chwilach pomaga bo M nie zawsze rozumie moj zly nastroj jak @ przychodzi

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Bardzo mi przykro Elodia.
Co to sie dzis dzieje...dramat
Czlowiek przedswiadczony ze od tak mozna zajsc . stosunek i bach a tu takie hece mimo dobrego zdrowia ehhh
Musi sie udac..porobisz badania i Maz tez i bedzie dobrze!
Ja dzis pol dnia wolnego mam bo teraz mloda wymiotuje..kolej na niA eh

Zaczarowana ty dajesz sile swoja wytrwaloscia i wiem ze napewno byly chwile zalamania ale mimo wszystko starasz sie walczyc. Trzymam kciuki by Ci sie w koncu udalo..z blizniakami najlepiej!

A i ja robie watrobke drobiowa uwielbiam

reklama
Dzieki dziewczyny za mile slowa. Jedyny plus to taki,że cykl mi sie ładnie wyrownuje do 28 rwgularnych dni juz 3 cykl z rzedu. Mam juz takie plamienia ze @ najpozniej wieczorem sie rozkreci tak że ten.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry