Kasienka3b
Fanka BB :)
A Ty masz jakos chyba miec @ w tych samych dnia co ja nie?Ja dziś dokładnie to samo
I muszę składne bo cały czas czuję jakbym miała dostać @
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ty masz jakos chyba miec @ w tych samych dnia co ja nie?Ja dziś dokładnie to samo
I muszę składne bo cały czas czuję jakbym miała dostać @
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty mialas zabieg w lutym nie? To moze idz do gina i powiedz ze juz tyle sie staracie i by Wam jakos pomogl. A bierzesz jakies witaminy dla starajacych sie? I nie poddawaj sie i nie smutaj bo nerwy tez negatywnie wplywaja.Mam dola. Przestaje wierzyc ze mi sie kiedykolwiek uda. Jak mam palmeinia to zaraz zacznie sie @ i rozpoczne 9 cs. Za długp to już trwa :-(
![]()
![]()
W styczniu mialam zabieg. Witaminy niby biore. Jak sie w tym cyklu nie uda to sie do lekary wybiorę.Ty mialas zabieg w lutym nie? To moze idz do gina i powiedz ze juz tyle sie staracie i by Wam jakos pomogl. A bierzesz jakies witaminy dla starajacych sie? I nie poddawaj sie i nie smutaj bo nerwy tez negatywnie wplywaja.
A jakie witaminy bierzesz? I 3 mam kciuki bys w kolejnym cyklu nie musiala isc do gin po pomoc ino o potwierdzenie ciazy.W styczniu mialam zabieg. Witaminy niby biore. Jak sie w tym cyklu nie uda to sie do lekary wybiorę.
![]()
![]()
W zasadzie to tylko SymFolic. Ech. Poki co tych plamien bylo tyle co kot naplakal. Na wkladce było kilka kropelek aby. Jprdl. Niech juz ta @ się rozkręci :-/ a brzuch póki co nie boli :-/A jakie witaminy bierzesz? I 3 mam kciuki bys w kolejnym cyklu nie musiala isc do gin po pomoc ino o potwierdzenie ciazy.
Moze chociaz Tobie się poszczęściCześć Dziewczynynie odzywałam się przez tydzień ale podglądam Was
Ja dzisiaj 25 dc , nie wytrzymalam i zrobilam dzisiaj test, wynik oczywiście negatywny ale mam nadzieję, że to dlatego że jeszcze mam czas.... Mam od kilku dni bóle brzucha, piersi i dół pleców a od wczoraj mnie lekko mdli... Zobaczymy co z tego będzię chociaż wątpię czy w pierwszym cyklu się udało i to jeszcze w moim wieku...
A ktory to jest twoj cs?Elodia nie jesteś sama i mnie też jedna kreska czego oczywiście się spodziewałam czekam niecierpliwie na @ i zaczynam monitoring