Elodia
Fanka BB :)
Hehe jak teraz @ jednak przyjdzie to za miesiac na jego oczach tak zrobięBrawo Ty!
Szkoda kasy... cała siate bym kupiła!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe jak teraz @ jednak przyjdzie to za miesiac na jego oczach tak zrobięBrawo Ty!
Szkoda kasy... cała siate bym kupiła!
No tak. Teraz do szkoly plecak pakuje :-) masakra, w poniedzialek na technice będą robic pokrowiec na telefon :-)Chociaż tyle-mam nadzieję że tak bylo...![]()
A owulacja kiedy?Ja mam 30dc. Brzuch napieprza jak szalony i mnóstwo śluzu mam. Mam takie uczucie jakby mi się w podbrzuszu wszystko gotowalo.
![]()
![]()
Oj... bardzo nie ładnie!!! Najczęściej to , że płód obumiera spowodowane jest przez czynniki niezależne od kobiety!!!! tydzień po mnie, moja przyjaciółka rowniez poroniła a lekarz powiedział mi, że chyba był jakiś wirus czy coś bo jeszcze 6 pacjentek w ciągu dwóch tygodni to spotkałoMyślałam , że wypłakałam już wszystkie łzy , a jednak nie!!! Moj M powiedzial , ze to może przez to , że coś dzwgłam czy cos sece przestalo bic , mój boże jak mógł tak powiedzieć !!! Jestem zła rozżalona , są dni , że jak patrze na mój brzuch to traktuje go jak umieralnia .....
No to ja jeszcze se poczekam coś widzę..Wedlug objawow ok 13dc
![]()
![]()
a pewnie, po co dwa razy choodzićWróciłam. Kupilam 3 testy. Najwyzej na następny miesiąc zostaną.
![]()
![]()
To było kilka dni temu jak mi to mi powiedziała na tym zakończyłam temat... ale to wraca , tak jak każde zło które doświadczamy w życiu... Ciesze sie , że mam psychoterapęte i te spotkania.....Oj... bardzo nie ładnie!!! Najczęściej to , że płód obumiera spowodowane jest przez czynniki niezależne od kobiety!!!! tydzień po mnie, moja przyjaciółka rowniez poroniła a lekarz powiedział mi, że chyba był jakiś wirus czy coś bo jeszcze 6 pacjentek w ciągu dwóch tygodni to spotkałotak się czasami dzieję .... Wiem , że takie słowa bolą ale nie daj się zdołować Dziewczyno!!!! Gdyby faceci byli tak silni jak się im wydaje, ze są to oni rodziliby dzieci a ich rozkłada na łopatki durny katar!!!!
może on sam sobie z tym nie radzi i dlatego tak powiedział...wiesz oni (znaczy chłopy) jednak są trochę dziwni.... głowa do góry!!! Jeszcze przemyśli to i przeprosi a najważniejsze jest to żebyś Ty sama nie obwiniała się!!!To było kilka dni temu jak mi to mi powiedziała na tym zakończyłam temat... ale to wraca , tak jak każde zło które doświadczamy w życiu... Ciesze sie , że mam psychoterapęte i te spotkania.....
@Elodia zrobiłaś test?