Elodia
Fanka BB :)
Na bankPodejrzewam że to i tak bajka.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma to jak przyciąganie potencjalnych matek niby szybką wykrywalnością

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na bankPodejrzewam że to i tak bajka.
To wcale nie tak długoNo już będzie tak z 5-6 miesięcy, jak nam o tym powiedzieli. Nie wiem, czy wcześniej też.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam że to i tak bajka.
Ja nie farbuje wogole od momentu jak scielam wlosy z takich do pasa na jeżyka=)Ja juz od hoho na czarny farbuje z londy. Ostatnio mialam koncowki czerwone ale stwierdzilam ze cala czarna czuje sie najlepiej![]()
Odwazna fryzurkaJa nie farbuje wogole od momentu jak scielam wlosy z takich do pasa na jeżyka=)
No właśnie. Więc albo jej się uspokoi i da sobie przetłumaczyć, że wcale sobie lepiej nie robi takim zachowaniem, albo będzie jeszcze gorzej.To wcale nie tak długo
![]()
![]()
Właśnie też mam takie dziwne wrażenie...Kurka te forum uzaleznia...
To może jakiś psycholog czy cos? A może kiedyś poroniła i stąd takie jazdy ma?No właśnie. Więc albo jej się uspokoi i da sobie przetłumaczyć, że wcale sobie lepiej nie robi takim zachowaniem, albo będzie jeszcze gorzej.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom