Gabiś idź na betę, będziesz wiedziała na 100 %. Po co masz się zadręczać i co chwilę testy robić. Jak wyjdzie Ci beta to przynajmniej wdrożysz sobie leki. A jesteś już po terminie @?
Nie, tydzień przed @ wg jednych obliczeń, wg drugich @ 9 lipca...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gabiś idź na betę, będziesz wiedziała na 100 %. Po co masz się zadręczać i co chwilę testy robić. Jak wyjdzie Ci beta to przynajmniej wdrożysz sobie leki. A jesteś już po terminie @?
Będzie dobrze!Dziewczynki, trzymam za Was wszystkie kciuki, oby się udało zajść i brzuchatkom - spokojnej i bezproblemowej ciąży.
Ja naprawdę się nie nastawiam. I nie wiem czy w ogóle iść na bete. Teraz znów jak patrzę to test tylko z 1 kreską...drugiej znów nie widać. Ja już nie wiem czy jakieś urojenia mam?
W ogóle jakaś wypluta z emocji jestem.![]()
Z telefonu... ; ( zaraz pójdę na kompa chyba...jest fotka na dole pod postem, na tel piszesz?
Kochana to test zaden ci prawidlowy nie wyjdzie. Beta to najlepsze rozwiazanie ...Nie, tydzień przed @ wg jednych obliczeń, wg drugich @ 9 lipca...
Kochana... spokojnie... dzis mecz maz sie zrelaksuje daj mu piwko pokibicuj razem z nim i może się uda coś zadziałać ...może Twój mąż zaczyna się obawiać ze to jego wina ze nie z achodzisz w ciążę... i woli unikać Przytulanka... i tak może być...Cześć dziewczyny! :-)
Mało się odzywam ale trzymam cały czas kciuki za wszystkie.
U mnie powinny rozpocząć się już starania...ale nie rozpoczęły się bo mój M jest ciągle zmęczony, zestresowany pracą, jest kochany przytula mnie i całuje ale nic dalej, mówi że jutro...
Bardzo mi przykro, wiem że on też bardzo przeżywa to że nie mamy dziecka, nie chce na niego naciskać bo będzie jeszcze gorzej :-(
Pozdrawiam Was![]()
Miał już kiedyś taki kryzys, ale przeszło mu, teraz ma bardzo dużo na głowie, rozumiem go bo ja też czasami mam już gość starań...Będzie dobrze!
Z telefonu... ; ( zaraz pójdę na kompa chyba...
Kochana to test zaden ci prawidlowy nie wyjdzie. Beta to najlepsze rozwiazanie ...
Kochana... spokojnie... dzis mecz maz sie zrelaksuje daj mu piwko pokibicuj razem z nim i może się uda coś zadziałać ...może Twój mąż zaczyna się obawiać ze to jego wina ze nie z achodzisz w ciążę... i woli unikać Przytulanka... i tak może być...
![]()
U mnie zwykle jest tak, że już w którymś dniu zaczynamy się przytulać, i chłopak mówi, że nie umie, że denerwuje go taki niespontaniczny seks, choć gdybyśmy nie wiedzieli, że są dni płodne to pewnie nie byłoby żadnego problemuMiał już kiedyś taki kryzys, ale przeszło mu, teraz ma bardzo dużo na głowie, rozumiem go bo ja też czasami mam już gość starań...
Masz rację dzisiaj mecz piwko i relaks!!!
Najwyżej wyciągnę jakiegoś asa z rękawa
Dziewczyny u Was pojawiają się takie problemy czy raczej zawsze Panowie gotowi? ;-)