Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A skad wiesz,ze nie ma owu? Ponoc dobre plemniki moga przezyc nawet 5 dni do tygodnia to sie wkoncu wstrzelisz.No właśnie muszę zrobić wyniki przed giń... 4 lata temu byłam w ciąży ale poronilam w 5 tyg... samoistnie... dla mnie to był szok... załamałam się i nie chciałam już tego przeżywać... potem brałam anty. . Odstawiłam ... a teraz wzięłam się w garść i bardzo bym chciała by się udało... ale chyba za bardzo... bo mój kochany ma okropna pracę... widzimy się raz w tygodniu no czasami dwa... ale nie da się tak idealnie trafić... a teraz nie ma ovu... ale nic. Mam nadzieję że się uda...
Ja mam też wysoki połysk ale nie z ikei... i jeśli chodzi o czystość to są bardzo ok. A na białych to ogólnie tak nie widać. . Tak mi się wydajePytanie z innej beczki - ma ktoras z was meble z ikea kuchenne biale na wysoki polysk? i jeszcze sa fajne gdzieniegdzie szybki jakby oszronione, bo zastanawiam sie jakie one sa w utrzymaniu w czystosci, bo nie chce co chwile "paluchow " scierac![]()
Bo byłam na monitoringu... i w 13do pęcherzyk miał 10 mm. Gin powiedział że nic z tego nie będzie bo nie urośnie... i mówił że to będzie cykl bez ... aj i znowu załamka byłaA skad wiesz,ze nie ma owu? Ponoc dobre plemniki moga przezyc nawet 5 dni do tygodnia to sie wkoncu wstrzelisz.![]()
Wlasnie taka odpowiedz chcialam uslyszec, bo ja sie na takie uparlam i koniecJa mam też wysoki połysk ale nie z ikei... i jeśli chodzi o czystość to są bardzo ok. A na białych to ogólnie tak nie widać. . Tak mi się wydaje![]()
Jak dla mnie są super... elegancko wyglądają ... a z utrzymaniem czystości nie mam problemuWlasnie taka odpowiedz chcialam uslyszec, bo ja sie na takie uparlam i koniec![]()
Tez bierzesz jakies leki,ze masz monitoring? Powiem Ci,ze ja do konca temu monitoringowi nie wierze, wogole nie zgadza mi sie z testami i moimi bolami jajnika i zawsze mam niby dwa dorodne jajeczka i ostrzezenie przed blizniakami a g....no z tego wychodzi, wiec trzeba brac na nich poprawke.Bo byłam na monitoringu... i w 13do pęcherzyk miał 10 mm. Gin powiedział że nic z tego nie będzie bo nie urośnie... i mówił że to będzie cykl bez ... aj i znowu załamka była

A powiedz mi jeszcze jaka masz do nich podloge, i co masz miedzy gornymi i dolnymi szafkami na scianie bo caly czas sie zastanawiam co zrobic kafle czy splashback a w przyszlym tygodniu chce juz robic, mam tysiac pomyslow na minute ( czy dam biale to nie bedzie za bialo itp)Jak dla mnie są super... elegancko wyglądają ... a z utrzymaniem czystości nie mam problemu
A tak poszłam żeby sprawdzić co i jak... i mnie załamał... pije inofolic... wykrył jakąś drobna torbiel ale mówił że może sama się wchłonie ....Tez bierzesz jakies leki,ze masz monitoring? Powiem Ci,ze ja do konca temu monitoringowi nie wierze, wogole nie zgadza mi sie z testami i moimi bolami jajnika i zawsze mam niby dwa dorodne jajeczka i ostrzezenie przed blizniakami a g....no z tego wychodzi, wiec trzeba brac na nich poprawke.
A pozatym dopoki @ nie przyjdzie to jest nadzieja i tego sie trzymajmy![]()