Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
tez poprzednio mialam kawe z mlekiemWy tu dziewczyny o kolorach sciany.....w naszym pokoju mamy kawę z mlekiem a marzy mi się pistacja albo wrzos :-)
![]()
![]()
Ja Ci powiem ze u mnie zawsze im blizej @ tym wiecej objawów sobie wkręcam. A potem małpisko wredne niechciane przybywa. W zeszlym miesiacu biochemiczna w dodatku. Hah. Alw Tobie oczywiście życzę, żeby te objawy byly objawami ciążowymi :-)Powiem wam ,ze od rana kreci mi sie w glowie, glowa pobolewa i brzuch i mam od kilku dni ciagle ochote na lody w czekoladzie a to do mnie niepodobne bo ja nie jem slodyczy ,albo bardzo rzadko, ale sprobuje sie nie nakrecac![]()
Co do kuchennych to Gesslerowa znowu robila jakas knajpe w Poznaniu i to calkiem noedaleko mnie bo na Wildzie. Ale odcinek z tym będzie dopiero puszczony w marcu z tego co czytalam.Widze ze dzis tylko ja tu aktywna, ide zaraz zrobic cos na kolacje, bo jak bede ogladac Kuchenne rewolucje to mi znowu smaka na dobre zarcie zrobia![]()
Wiem,ze kazda przed @ sie wsluchuje w swoje cialo i doszukuje objawow ale to od nas silniejsze hehe, no wiem co czujesz ja mialam teraz 2 biochemiczne pod rzad, masakraJa Ci powiem ze u mnie zawsze im blizej @ tym wiecej objawów sobie wkręcam. A potem małpisko wredne niechciane przybywa. W zeszlym miesiacu biochemiczna w dodatku. Hah. Alw Tobie oczywiście życzę, żeby te objawy byly objawami ciążowymi :-)
![]()
![]()
Jak bede w maju w PL to odwiedze jakas z odmienionych restauracji, juz dawno chcialmCo do kuchennych to Gesslerowa znowu robila jakas knajpe w Poznaniu i to calkiem noedaleko mnie bo na Wildzie. Ale odcinek z tym będzie dopiero puszczony w marcu z tego co czytalam.
![]()
![]()
Yo do Poznania wbijajJak bede w maju w PL to odwiedze jakas z odmienionych restauracji, juz dawno chcialm![]()