monia36
Fanka BB :)
No bede blisko bo jade do rodziny do Pily i Szczecinka, rzut beretemYo do Poznania wbijajładne miasto, mogę być przewodnikiem
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
No bede blisko bo jade do rodziny do Pily i Szczecinka, rzut beretemYo do Poznania wbijajładne miasto, mogę być przewodnikiem
![]()
![]()
No to zapraszam :-)No bede blisko bo jade do rodziny do Pily i Szczecinka, rzut beretem![]()
Dzieki, ale mysle ze nie bedzie czasu na zwiedzanie a nawet jestem tego pewna, w planach dwie Komunie i ChrzcinyNo to zapraszam :-)
![]()
![]()
Aha a pozatym mam zamiar w tym czasie miec ogromny brzuchDzieki, ale mysle ze nie bedzie czasu na zwiedzanie a nawet jestem tego pewna, w planach dwie Komunie i Chrzciny![]()
No ja tez zamierzam z brzuchem łazić he heAha a pozatym mam zamiar w tym czasie miec ogromny brzuchhe he
Ja też popieram szare płytki na ścianę do białych mebliJa wlasnie tez chce srebrne sprzety i siwe duze kafle na podlodze, ale sie zastanawiam miedzy szafkami czy szare czy biale bo w salonie tez siwe 2 sciany to by byl komplet.
Który to dc u Ciebie?A mnie dzis wszelkie boleści przeszły tylko sutki mnie bolą przy dotknięciu.
W szafce leży test i tak bardzo mnie kusi , ale czy to coś da jeszcze za wczesnie.
jak po wizycie wszystko ok??Tak się starałam raczej motywować i odpowiadać na pytania czy o testach owu czy o objawach jak ktoś pytał.. ale (co jest jak mówię trochę zrozumiałe) na niektórych nie działam za dobrze , a raczej fakt że się udało od razu nie działa motywyjaco tylko właśnie demotywujaco.. A tego bym nie chciała bo po co mam w kimś takie uczucia wzbudzać?
Nie wiem czy można tu pisać privy czy nie.. Ja pewnie będę tu zaglądać bo się zzylam ż Wami i będę Wam nadal kibicować ale za bardzo nie będę się udzielała chyba że ktoś się do mnie bd zwracał to wtedy..
A teraz zmykam zjeść śniadanie i poczytać trochęjutro pierwsza wizyta gin i muszę czymś zająć myśli
Do następnego!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom