Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ile dni po owulacji to krwawienie?Hej Dziewczyny. Pomóżcie , czy któraś z was miała po owulacji dwu dniowe krwawienie ?? Cykle zawsze regularne a tu takie zjawiskooo :/ nie wiem co myśleć, a staramy się z mężem o dzidzie![]()
Link do: Co oznacza plamienie po owulacji? takie coś znalazłam...Hej Dziewczyny. Pomóżcie , czy któraś z was miała po owulacji dwu dniowe krwawienie ?? Cykle zawsze regularne a tu takie zjawiskooo :/ nie wiem co myśleć, a staramy się z mężem o dzidzie![]()
Napewno jesteś po owulacji?Hej Dziewczyny. Pomóżcie , czy któraś z was miała po owulacji dwu dniowe krwawienie ?? Cykle zawsze regularne a tu takie zjawiskooo :/ nie wiem co myśleć, a staramy się z mężem o dzidzie![]()
No najlepiej do lekarza , ale to dopiero we wtorek... chyba zwariuje do tego czasu.... dlatego pytam, bo może któraś z was tak miała....