Elodia
Fanka BB :)
Ty tam zapobiegawczo się nie przemęczaj i odpoczywaj tym bardziej że coś pisałaś że pawik był :-)Po sprzątałam trochę i musze po leżeć bo podbrzusze mnie boli i kłuje.... chyba mój nie potwierdzony kropek sie domaga odpoczynku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty tam zapobiegawczo się nie przemęczaj i odpoczywaj tym bardziej że coś pisałaś że pawik był :-)Po sprzątałam trochę i musze po leżeć bo podbrzusze mnie boli i kłuje.... chyba mój nie potwierdzony kropek sie domaga odpoczynku![]()
Moj chlop tez marudzi ze oczy bardziej sobie popsujeNo moj maz nie o zwala mi kupic lampki nocnej=) hahah zebym po nocach nie czytala.
Swoja drogą, fajnie ze jesteś=*
Przypomnij kiedy teraz testujesz?
12.11 testuj ze mną :-)Moj chlop tez marudzi ze oczy bardziej sobie popsuje![]()
Milo ze mnie tak pozytywnie znow przywitalas:*
Co do testowania to niewiem bo cykl ostatnio mialam 24dniowy a przewaznie mialam co 28 nawet do 32 dni. Mysle ze poczekam i nawczesniej bede testowac 12 listopada.
To testujemy razem12.11 testuj ze mną :-)
![]()
![]()
Powodzenia w nowym cyklu, oby to był dla Ciebie ostatniTrzymam kciuki za to wasze testowanieu mnie nowy cykl, nowa nadzieja. Niech moc będzie ze mną
![]()