olaaa7
Fanka BB :)
Jeśli nie byłyby odejmowane od jego zarobku to i tak pewnie się nie załapiemy.Tak na rękę. Nie ma zielonego pojęcia jak to z alimentami
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli nie byłyby odejmowane od jego zarobku to i tak pewnie się nie załapiemy.Tak na rękę. Nie ma zielonego pojęcia jak to z alimentami
Masz te 1922 * 3 czyli musielibyście prawie 6 tysięcy we dwoje na rękę zarabiać żeby się nie załapać na podstawowe becikoweJeśli nie byłyby odejmowane od jego zarobku to i tak pewnie się nie załapiemy.
Ale ta zazdrość to chyba taka nieunikniona.Oj tak zazdrość jestja dopiero teraz mam 2 cykl starań dopiero a też co widzę pozytywne tesciki to zazdraszczam
Tak mi się wydajeAle ta zazdrość to chyba taka nieunikniona.
Ale to jest pewnie przeliczane na cały rok, więc jeśli te jego alimenty nie są wliczane do jego dochodu to pewnie nam przekroczy. Ja nie zarabiam dużo, co prawda mamy nagrody i 13stkę co dźwiga dochód ale M jest górnikiem i ma większe wynagrodzenie.Masz te 1922 * 3 czyli musielibyście prawie 6 tysięcy we dwoje na rękę zarabiać żeby się nie załapać na podstawowe becikowe
Dziękuję za pomocLiczą średnia za cały rok i nie może Wam przekroczyć na rodzinę 3 osobowa średnia ja miesiąc tych niecałych 6 tys
Nie ma się na razie czym stresować :*Dziękuję za pomocPostaram się póki co nie myśleć o tym wszystkim, bo myślę o wszystkim i się tylko stresuję.
Biel wiziraTo co testujesz?