Pati060
Zaciekawiona BB
No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/Jedno mi na myśl przychodzi....zagnieżdżenie.
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/Jedno mi na myśl przychodzi....zagnieżdżenie.
![]()
![]()
To nie mysl tak o tym i zatestuj za np tydzien jak małpisko będzie się spóźnialo :-) bo jesli teraz to bylo zagniezdzenie to nie wiem czy w sikańcu Ci cos po 5 dniu wyjdzie. Albo w tygodniu betka.No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/
Nie nakręcaj się, obserwuj.No tez mi to na mysl przyszlo ale nie chce się nakręcać.... i kolejny raz mętlik w głowie .... :/
Dlatego jak by owulka była idealnie z kalendarzykiem 18 to było by idealnieStęsknieni to raz a żołnierzyko po tylu dniach gotowi do boju i pewnie sporo ich będzie :-)
![]()
![]()
No tez sobie tak mowi, zeby sie nie nakrecac ale nie jest to takie łatweNie nakręcaj się, obserwuj.
Po owu to straszny czas. Chcialoby się, żeby dzien przed terminem @ chociaż już byl. Albo dzien planowanego testowanka.Najgorsze jest to, ze to wszystko tak długo trwa! Jeszcze od @ do ovu jakoś leci ale już od ovu do @ to jakieś lata świetlne [emoji849]
No chyba musze się uzbroic w cieepliwosc.... i odczekac swoje ... bo nie chce znowu się mega rozczarowacTo nie mysl tak o tym i zatestuj za np tydzien jak małpisko będzie się spóźnialo :-) bo jesli teraz to bylo zagniezdzenie to nie wiem czy w sikańcu Ci cos po 5 dniu wyjdzie. Albo w tygodniu betka.
![]()
![]()
A co on może sie zgadzać albo nie. Jak wyjda bliźniaki albo trojaczki to co po sąsiadach porozdaje nadwyżkę? Natura sama wybierze. [emoji1]
...marzenia mają wielką moc...
A długo się staracie?No chyba musze się uzbroic w cieepliwosc.... i odczekac swoje ... bo nie chce znowu się mega rozczarowac![]()