reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Laski co tu sie dzieje!! :P spokojnie w pracy siedze, a tu taki armagedon :) przeczytalam calosc i zdanie mam podzielone na pol. Moim zdaniem i jedna i druga "strona" kobfliktu ma troche racji w tym co pisze :)

Ale juz sie nie kloccie, piekne slonce dzis za oknem! :*
Ja dzisiaj 10 dc, sluz mnie zalewa doslownie, chyba wiesiołek działa :) wroce z pracy ti test owu obsikam :)

A długo się staracie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No juz dobre kilka miesiecy... tylko pierwszy raz taka sytuacja ... a zapomnialam dodac ze pierwszego dnia tego mojego dziwnego plamienia , plamilam na brązowo... a potem jasno różowo.... i ten bol jajnika, nigdy mnie nie bolaly jajniki.... i nie wiem co myslec....

Dziewczyny lepki śluz mi sie pojawil. Ale strasznie sporo bo caly czas mokro w srodku mam a wczoraj Sahara była. Wklepalam w kalendarzu i mi datę @ przestawil na 10.11. To zatestuję 11 a nie 12.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W moim przypadku bliźniaki lub więcej oznaczaloby poszukiwanie na gwalt wiekszego mieszkania.w tych 43 m ktore obecnie wynajmujemy (a planowalismy za jakis czas je wykupic) ciężko by bylo zmiescic dwa łóżeczka czy o zgrozo, więcej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Bywa i tak, ale co my człowieczki mamy do powiedzenia w tym temacie? Nic. Bedzie jak natura chciała, chociaż czasami trzeba jej trochę pomóc [emoji6]

...marzenia mają wielką moc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry