Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No juz dobre kilka miesiecy... tylko pierwszy raz taka sytuacja ... a zapomnialam dodac ze pierwszego dnia tego mojego dziwnego plamienia , plamilam na brązowo... a potem jasno różowo.... i ten bol jajnika, nigdy mnie nie bolaly jajniki.... i nie wiem co myslec....A długo się staracie?
![]()
![]()
Zle mnie zrozumialas. Nie chodzi mi ze sie nie zgadza na blizniaki, bo na to nikt nie ma wplywunarazie tylko jest zdania, ze sie staramy, zachodzimy w ciaze i konczymy, tzn nie chce pozniej miec jeszcze kolejnego dziecka
ale to sie zawsze moze zmienic
![]()
Dziewczyny lepki śluz mi sie pojawil. Ale strasznie sporo bo caly czas mokro w srodku mam a wczoraj Sahara była. Wklepalam w kalendarzu i mi datę @ przestawil na 10.11. To zatestuję 11 a nie 12.
![]()
![]()
Aplikacja zwie się FioTo jakaś aplikacja? Z tym kalendarzem?![]()
Bywa i tak, ale co my człowieczki mamy do powiedzenia w tym temacie? Nic. Bedzie jak natura chciała, chociaż czasami trzeba jej trochę pomóc [emoji6]W moim przypadku bliźniaki lub więcej oznaczaloby poszukiwanie na gwalt wiekszego mieszkania.w tych 43 m ktore obecnie wynajmujemy (a planowalismy za jakis czas je wykupic) ciężko by bylo zmiescic dwa łóżeczka czy o zgrozo, więcej :-)
![]()
![]()