O'Hara
Fanka BB :)
Ja też w łóżku. Mloda wypuscilam rano jak po nią przyjechal i do wyra wrocilam. Mialam drzemac ale tak jakos mi sie odechcialo. Ale zaraz trza sie ogarnac i M zbudzic po nocce i do tesciow wybywamy.
![]()
![]()
Nie daj się teściowi!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też w łóżku. Mloda wypuscilam rano jak po nią przyjechal i do wyra wrocilam. Mialam drzemac ale tak jakos mi sie odechcialo. Ale zaraz trza sie ogarnac i M zbudzic po nocce i do tesciow wybywamy.
![]()
![]()
A może będziesz miala naprawdę szczescie i owu wyjdzie 19 :-) a jesli nawet by była 18 to jak mąż wróci 17 czy 18 to jeszcze zdążycie zadzialac. Daj potem znac czy ten mikroskop dziala :-)A u mnie chyba będzie cykl w plecy. Mąż wyjeżdża w poniedziałek na dwa tygodnie wróci 17-18 listopad,niby kalendarzyk pokazuje owu na 18 ale znając moje "szczęście" będzie wcześniej,chociaż wiem że to tylko kalendarzyk i całkowicie nie można się nim kierować. Upewnię się już tym mikroskopem, jeśli będzie faktycznie pokazywał bo też różne opinie czytałam o nim :/
Nie nie. Mam silne postanowienie że jesli będzie pierdzielil swoje o moim wyglądzie to wstaję i wychodzę.Nie daj się teściowi!![]()
A u mnie chyba będzie cykl w plecy. Mąż wyjeżdża w poniedziałek na dwa tygodnie wróci 17-18 listopad,niby kalendarzyk pokazuje owu na 18 ale znając moje "szczęście" będzie wcześniej,chociaż wiem że to tylko kalendarzyk i całkowicie nie można się nim kierować. Upewnię się już tym mikroskopem, jeśli będzie faktycznie pokazywał bo też różne opinie czytałam o nim :/
Z waszych komentarzy ewidentnie wynikało, ze nie lubicie Agi z jakiegoś powodu, koniec kropka takie jest moje zdanie.to nie było zwykle wyrażanie zdania
![]()
@O'Hara i @Elodia Ja wam dam dziewczyny znać czy warto kupić, bo już też czytałam różne opinie u innych się sprawdza u innych nie, no ale dobra zamówiłam to i sprawdzę już sama czy wartko kupićJa bym się cieszyła jak by mi owulka wyszła 18 albo 19
Plus że w tych dniach będziemy za sobą stęsknieni itd
![]()
![]()
Stęsknieni to raz a żołnierzyko po tylu dniach gotowi do boju i pewnie sporo ich będzie :-)@O'Hara i @Elodia Ja wam dam dziewczyny znać czy warto kupić, bo już też czytałam różne opinie u innych się sprawdza u innych nie, no ale dobra zamówiłam to i sprawdzę już sama czy wartko kupićJa bym się cieszyła jak by mi owulka wyszła 18 albo 19
Plus że w tych dniach będziemy za sobą stęsknieni itd [emoji14]
![]()
Jedno mi na myśl przychodzi....zagnieżdżenie.Dziewczyny... co myslicie , bo 5 dni przed terminem@ dostała doslowie plamienia ... praktycznie widzianego tylko na papierze... trwa to 3 dzień ... a do tego tak mnie boli lewy jajnik... wręcz ciągnie.... co myslicie o tym ??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom