Megan22
Fanka BB :)
Zazdroszczę pogodyU mnie też @ jutro ma przyjść więc czekam cierpliwie, nie czuję się jakoś nadzwyczajnie, pewnie zaś się opóźni.. To już standard
Oo no to czekamy razem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę pogodyU mnie też @ jutro ma przyjść więc czekam cierpliwie, nie czuję się jakoś nadzwyczajnie, pewnie zaś się opóźni.. To już standard
Oo no to czekamy razemmi zawsze przychodzi w punkt , cykle 29 dni a kiedys 28. Mi jak sie opozni to pewnie przez zmiane klimatu co by mi odpowiadalo bo meczyc sie tutaj z okresem ..masakra ;p
na kazda przyjdzie czas, zobaczysz, tylko to czekanie najgorszeDziękimam nadzieje ze kazda z nas oczekująca w koncu zaskoczy
![]()
to nie jest tak, ze jak nie mozesz naturalnie zajsc to zaraz musisz miec czarne mysli..od razu chcesz isc na in-vitro? a moze inseminacja najpierw?U mnie temperatura dzisiaj juz całkowicie spadła wiec @ sie czai za rogiem. Podbrzusze tez pobolewa. Sikaniec negatywny. Takze nic z tego.. A tak liczyłam na ten cykl po zrobieniu drożności jajowodów... Juz nie wiem co mam wiecej zrobić.. Lepiej sie odżywiać na pewno bym mogła bo troche sobie odpuściłam. Ale w takim humorze to cieżko o motywacje..
Nawet przyjaciółka ktore tak jak ja poroniła i bardzo to psychicznie przeżywała, chodziła do psychologa bo nie mogła sie po tym podnieść, po roku od pierwszej ciąży zaszła w tym samym cyklu ponownie.. A ja jestem silna psychicznie, szybko sie podniosłam po stracie, byłam pozytywnie nastawiona i wielka dupa.. Wlasnie mija rok od kiedy zaszłam w pierwsza ciąże i nic.
Plan teraz jedynie widze taki - W sobotę wyjeżdżam na wakacje, odkładam termometry i liczenie na bok i po powrocie rozpoznaje temat inseminacji i próbujemy jej w sierpniu. Jak nie wyjdzie to juz chyba invitro... Boże dlaczego nie mogę zajść po prostu normalnie w ciąże.....![]()
super
superrr
kiedy cchesz bete powtorzyc? pamietaj, ze po poronieniu okres przychodzi pozniej przynajmniej przez trzy miesiace tak u mnie byloHeju nas dzis juz tak bardzo nie wieje jak wczoraj ale zimno jest...
Fabimama tak strasznie mi przykro
dżoł super
u mnie okresu nadal brak a to juz 38 dc. Brzuch kluje dosc wyraznie...