olaaa7
Fanka BB :)
Fajnie, że wszystko okiA dobrze, dziękuję
Trochę mnie mdli ale nie jest zle.
Śpię całymi dniami i dziękuję Bogu za l4. Wcinam tony pomarańczy i nadrabiam książki i seriale [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie, że wszystko okiA dobrze, dziękuję
Trochę mnie mdli ale nie jest zle.
Śpię całymi dniami i dziękuję Bogu za l4. Wcinam tony pomarańczy i nadrabiam książki i seriale [emoji7]
Bo uważam że kobieta powinna w tym czasie być w domu dbać o siebie i dziecko.Dlaczego?
Dokładnie mam te same odczucia.No to super... Tak ja też dziękowałam za L4 nie wyobrażam sobie pracować w tym czasie.
Dbaj o Was i odpoczywaj jak najwięcej [emoji4][emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze teraz czas na wypoczynek. I dbanie o dzidziusia [emoji4][emoji4]Dokładnie mam te same odczucia.
Ja mam akurat taka pracę że nie musiałam się na szczęście zastanawiac nad braniem l4 ani sekundy! Zresztą lekarz też od razu l4 zasugerował więc już od 14.10 wypoczywam, jak wszystko dobrze pojdzie to wracam do pracy we wrześniu 2019
Ale to jest spowodowane Twoją pracą czy z powodów zdrowotnych?Dokładnie mam te same odczucia.
Ja mam akurat taka pracę że nie musiałam się na szczęście zastanawiac nad braniem l4 ani sekundy! Zresztą lekarz też od razu l4 zasugerował więc już od 14.10 wypoczywam, jak wszystko dobrze pojdzie to wracam do pracy we wrześniu 2019
A kiedy Ty masz wizytę przypomnij mi?Fajnie, że wszystko okii zazdroszczę tego lenistwa
![]()
Wizytę mam 16.11A kiedy Ty masz wizytę przypomnij mi?
Nie ma co zazdrościć tylko korzystać
Choć z tego co pamiętam to wspominałaś, że chcesz pracować?
Nie, powodów zdrowotnych nie ma żadnych.Ale to jest spowodowane Twoją pracą czy z powodów zdrowotnych?
Ja na szczęście już 3 rok tam pracuje, kumpela miała jak ja umowę do sierpnia 2017, wpadła w styczniu i już nie pracuje. Ja poczekałam aż będę miała na czas nieokreślony, 1.09 podpisałam umowę i zaczęliśmy się starać.. No i się udałoDobrze że odpoczywaszL4 się należy ale powiem wam że Szwagierka ostatnio zaczęła pracę i po tygodniu okazało się że jest w ciąży,odrazu poszła na L4 mogę tylko wyobrazić sobie ten wkurw jej pracodawcy, no ale ona na okresie próbnym. to na bank jej nie przedłużą umowy. Tylko przez takie coś później kobiety nie mogą znaleźć pracy bo się pracodawcy obawiają że zaraz będą w ciąży,wiem coś o tym :'( Co innego jak się pracuje kilka lat w tej firmie a co innego po tygodniu pracy iść odrazu na l4