olaaa7
Fanka BB :)
O jejciu jaki słodziak![]()
12h po porodziejuż zaciągał smoka [emoji23]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O jejciu jaki słodziak![]()
12h po porodziejuż zaciągał smoka [emoji23]
Ja ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciążyNo z synem tak miałam [emoji23] dzień do planowanej @ przychodze do pracy a koleżanka z kolegą z sąsiednich biurek do mnie :
Kaśka co Ty taka dziwna? W ciąży jesteś?
A ja do nich że ich chyba pogrzało. Tyle czasu nic a teraz nagle jak przestałam się starać. Cały dzień w pracy tak mi truli że na bank w ciąży jestem że wracając z pracy kupiłam test i siknelam wieczorem w domu... Jakie było moje zdziwienie [emoji23]
Nie wierzyłam i następnego dnia rano przed pracą kupiłam drugi test i powtórzyłam. Ja nic nie czułam a znajomi to zobaczyli.. ale jak ??
Ojj.....następny cykl się uda, zobaczysz :*
![]()
![]()
Nie trać nadziei. Tak jak pisały juz dziewczyny, nie ma @ to jeszcze wszystko możliweCykle rozne. Ostatni 24d. A przewaznie 28 do 32d. Czy za wczesnie niewiem ale stracilam nadzieje.
No ja mam wrażenie, że też coś zbladłam.Ja ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciążyona nikomu o tym nie mówiła
Poprostu jakiś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczona
![]()
Ja to nawet chciałam, żeby mój ssał smoka. Zawsze to chwila darcia mniej jak głodny lub śpiący. Nakupowałam różnych. Żadnego nie chciał. Jak tylko załapał że mleko nie leci to go sru z buzi i koniec.Nic nie planuj nie wiesz jak wyjdzie
Mój syn lubił silikonowe okragle skoczki z Canpol babies. Za 5 zł [emoji23] więc nie majątek żeby mieć jeden tak na wszelki wypadek. Tylko mój syn miał silny odruch ssania. Smok i butla do 2,5 roku... Potem zabraliśmy ale przez trzy noce nie miałam spania.
A jak był malutki to w dziobie musiał mieć albo cycek, albo butle albo smoka bo inaczej wojna. Nawet jak przez sen wypluł smoka to zaciągał językiem jakby spał [emoji23]
Ja o dziwo ok. Chociaż wczoraj bolały mnie plecy bo klientka miała niewygodny stół i brak miejsca na rozlozenie swojego;/ to jej oznajmiłam że kolejna wizyta u mnie w domu. To sąsiadka. Więc jak będzie chciała paznokcie to przyjdzie do mnie.
Teraz to już kawał chłopa [emoji23] 3 lata, 4 miesiące i 17 kg żywej wagi [emoji23]O jejciu jaki słodziakdo schrupania.
To ja tak do koleAnki co w maju urodziła. W jej 4 MSC gdzie jeszcze nic widać nie było bo aż szczupła zawszeJa ci powiem że jak szwagierka była w ciąży też sama wyczułam że jest w ciążyona nikomu o tym nie mówiła
Poprostu jakoś tak przeczuwałam no i było widać po niej taka blada byla jakby zmęczona
![]()
Przykro mi.Przykro mi[emoji853]dokładnie wiem jak się czujesz w tym momencie... swoje wczoraj wypłakałam... a dziś już się doczekałam @, także oficjalnie otwieram 4 cykl starań (fanfary).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom