AgaRS90
Fanka BB :)
Ja też miałam owulacje dopiero 19/20 dc. Taaaakie długie te cykle, a są dziewczyny co mają po 25dni! Nic tylko zazdrościć [emoji813]Kurde, długie masz cykle [emoji849]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też miałam owulacje dopiero 19/20 dc. Taaaakie długie te cykle, a są dziewczyny co mają po 25dni! Nic tylko zazdrościć [emoji813]Kurde, długie masz cykle [emoji849]
No choroba! Głupia @!!! :=:/Dziewczyny dostalam okres. Czyli oficjalnie zaczynam 5cs.
Co do plci dziecka. Ja w 1 ciazy od samego poczatku czulam ze bedzie chlopak i bardzo chcialam chlopca. Jak uda sie zajsc w ciaze to tez chce miec 2 chlopca. Jakos moze to glupio zabrzmi ale niechce miec corki. Oczywiscie jak sie trafi to bede kochac ale wolala bym chlopca.
Ja fasole upilam =D
Z calego serca Ci tego zyczeJa w pierwszej ciąży spadłam ze schodów w pracy a potem także upiłam swoją fasolkę na swoich urodzinach jeszcze niczego nie świadoma a tym bardziej ciąży. Więc może i tym razem bedzie prezent na urodziny moje![]()
Trudno nie moj czas jeszcze. Juz ochlonelam i jestem pozytywnie nastawiona na kolejne starania bo wiem na czym stojeNo choroba! Głupia @!!! :=:/
Co do plci to wirak w klubie.
A robilas testy miedzy 14 a 17 dc?Też takie mam... a wiecie co ? Jak o 14 na teście obu była słaba bardzo druga kreska ta testowania tak teraz o 17 nie było jej wcale. Tylko kontrolną. O co tu chodzi ?
Życzę Ci twgo kochana jak najbardziej :*Ja w pierwszej ciąży spadłam ze schodów w pracy a potem także upiłam swoją fasolkę na swoich urodzinach jeszcze niczego nie świadoma a tym bardziej ciąży. Więc może i tym razem bedzie prezent na urodziny moje![]()
Ja też mam dziś 9dc będziemy testować razemDziewczyny 9dc a śluz biały i dość gęsty...
Koniec okresu dwa dni temu ... a gdzie suche dni?