Ewarut
Fanka BB :)
Pewnie , że tak i będą dwie kreseczkiJ
Ja też mam dziś 9dc będziemy testować razema u mnie z kolei już od wczoraj śluz płodny się zaczął, zaraz zatestuje
a w poniedziałek USG owulacji, która pewnie znowu szybciej będzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie , że tak i będą dwie kreseczkiJ
Ja też mam dziś 9dc będziemy testować razema u mnie z kolei już od wczoraj śluz płodny się zaczął, zaraz zatestuje
a w poniedziałek USG owulacji, która pewnie znowu szybciej będzie.
Toć to się zatrzeć czasem idzie. Mam to samo [emoji23]To tak jak mój po % w nieskończoność może xDD to właśnie źle bo ileż można xD
Gratulacje! ❤Mam wynik. 58,3 mIU/ml [emoji173]
![]()
![]()
Hahahah ale tematy;pU Nas jest to samo [emoji23][emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak najbardziej się możesz napić. Wypij za moje zdrowie :-) bo w sylwestra to tylko piccolo będziesz mogla :-)
![]()
![]()
A idz w cholere z tymi % :-) mój to po alko ma tak wybujałe fantazje że nic tylko chować się w szafie heheheHahahah ale tematy;p
Myślałam że tylko ja się swojego boje po alkoholu.... Hahaha
Bo kur** ileż można!??? Hahahahaha
On po % mogły non stop xd
Leżę bo coś mnie brzuch boli;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha jak bym mówiła o swoim mezu heheh;p ja to nie spodziewalam się się że w nim taki dzikus drzemie.A idz w cholere z tymi % :-) mój to po alko ma tak wybujałe fantazje że nic tylko chować się w szafie hehehe
![]()
![]()
Hej kochana, ale Ci zazdriszcze tak szybkiej owulkiU mnie 9dc a test już dosyć ciemny, pewnie owulka będzie szybciej około 11-12dc co myślicie?Zobacz załącznik 828940