reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No chciałam białą, ale zwykła sukienke.
Mój Damian unieważnia swój kościelny (i dostanie unieważnienie bo sam ksiądz mówił że ma podstawy) i jak dobrze pójdzie za jakieś 3 lata weźmiemy kościelny to wtedy będę bardziej szaleć z sukienką typowo ślubna :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taką sukienkę zamówiłam na cywilny. Będzie ??
1510339351-799050eb015ae2c8-aaaaaa.jpeg

Piękna a zarazem elegancka. Idealna :)

@Anuś89 Smutek ☹️ Ale sierpień też jest moim ulubionym miesiącem, więc dobrze do niego wskoczyć.

@Jotka_Szczotka Ja też z sierpnia i też potwierdzam, że ludzie z sierpnia są jednak super [emoji23]

@KatiNails Ale masz Przystojniaka w domu. Mały łamacz kobiecych serc [emoji7]@ookatkaoo1993 Twoja dwójka też słodziaki [emoji7]

@Jotka_Szczotka Piękny ten Twój Mim. Ja mam dwie lewe ręce do takich manualnych czynności.

@O'Hara możesz się napić wina spokojnie. Tak jak piszą dziewczyny. Nie będzie to miało wpływu na Twoją wędrującą kropkę :) Baw się dobrze!

@Ewarut U mnie też ochota :) Zadziałamy. Na teście owu wyszła słaba krecha, owu pewnie dopiero w poniedziałek.

@Anuś89 Smutek ☹️ Ale sierpień też jest moim ulubionym miesiącem, więc dobrze do niego wskoczyć.

@Jotka_Szczotka Ja też z sierpnia i też potwierdzam, że ludzie z sierpnia są jednak super [emoji23]

@KatiNails Ale masz Przystojniaka w domu. Mały łamacz kobiecych serc [emoji7]@ookatkaoo1993 Twoja dwójka też słodziaki [emoji7]

@Jotka_Szczotka Piękny ten Twój Mim. Ja mam dwie lewe ręce do takich manualnych czynności.

@O'Hara możesz się napić wina spokojnie. Tak jak piszą dziewczyny. Nie będzie to miało wpływu na Twoją wędrującą kropkę :) Baw się dobrze!

@Ewarut U mnie też ochota :) Zadziałamy. Na teście owu wyszła słaba krecha, owu pewnie dopiero w poniedziałek.
U mnie owu według kalendarzyka w czwartek,no i wizyta u gina by sprawdzić co się dzieje. Zobaczymy co będzie [emoji4]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Dzięki Benka [emoji7]
Ja na początku sama go wychowywałam i to moje takie oczko w głowie. Nawet myślałam że jak pojawi się drugie to nie będę potrafiła pokochać jak jego. Ale teraz mi się odmieniło, chce dwójkę bo wiem że będę kochać tak samo mocno :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry