Dagaa11
Fanka BB :)
U mnie tez, czekam tylko na 23 az.moj wroci z pracy zeby go wykorzystacU mnie jest mega ochota na przytulanki dziś... Hmmm [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tez, czekam tylko na 23 az.moj wroci z pracy zeby go wykorzystacU mnie jest mega ochota na przytulanki dziś... Hmmm [emoji4]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój wróci 22.20 [emoji4] też go wykorzystam do samego końca [emoji3][emoji3][emoji3]U mnie tez, czekam tylko na 23 az.moj wroci z pracy zeby go wykorzystac![]()
![]()
Ja mam dziś 9dc śluz mleczny gęsty i prawy jajnik daje się wyznaki dość mocno.Hej kochana, ale Ci zazdriszcze tak szybkiej owulkija dzisiaj 16 dc a kreska mam taka jak ty w 9... dalej czekam, choc sluz plodny juz sie pojawil
![]()
Najwazniejsze, ze sie daja wykorzystywacOj biedne te chłopynon stop wykorzystywani
![]()
No i bylam dzis u nowego endokrynologa. Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona. Musze uregulowac hormony tarczycy i moze wkoncu sie uda zaciazyc![]()
Mi zostalo kilka ostatnich testow.. mam nadzieje, ze juz nie bede musiala kuupic kolejnychJakie masz TSH?
Przyszły moje testy owu z Allegro
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna ....[emoji7][emoji7]Taką sukienkę zamówiłam na cywilny. Będzie ??![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom