Ewarut
Fanka BB :)
My codziennie [emoji4]Dziewczyny, czy wy podczas płodnych działacie codziennie czy jednak lepiej co drugi dzień? Nie chcę przedobrzyć i niechcący osłabić żołnierzyki? [emoji848]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My codziennie [emoji4]Dziewczyny, czy wy podczas płodnych działacie codziennie czy jednak lepiej co drugi dzień? Nie chcę przedobrzyć i niechcący osłabić żołnierzyki? [emoji848]
Stawiam Piccolo na sylwestra jak się sprawdzi [emoji4][emoji8]
Ok tylko mi nie stawiaj kanapki z salami bo rzygne po tym. Dzisiaj jak to salami zjadlam co M kupil to mi tak śmierdzialo strasznie i niedobre bylo.Stawiam Piccolo na sylwestra jak się sprawdzi [emoji4][emoji8]
Spoko nie ma sprawy... Ja osobiście nie przepadam za tym [emoji14]Ok tylko mi nie stawiaj kanapki z salami bo rzygne po tym. Dzisiaj jak to salami zjadlam co M kupil to mi tak śmierdzialo strasznie i niedobre bylo.
![]()
![]()
Golabki lubię. Tak ze przemysle. A salami zawsze lubilam. A dzisiaj jakos mi nie smakowalo jeszcze opieprzylam M ze takie niedobre kupil to sie ze mnie śmiac zaczalSpoko nie ma sprawy... Ja osobiście nie przepadam za tym [emoji14]
Ale jakbyś chciała to zapraszam jeszcze są gołąbki z włoskiej kapusty z ryżem i kaszą i mięsem w sosie pomidorowym [emoji4]