Ewarut
Fanka BB :)
Ja już na prenatalnych wiedziałam w 12 tygHehe zobaczymy :-) moze w 15 tygodniu bedzie juz cos wiadomo
![]()
![]()
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już na prenatalnych wiedziałam w 12 tygHehe zobaczymy :-) moze w 15 tygodniu bedzie juz cos wiadomo
![]()
![]()
Teraz gdyby się udało to na 9 sierpnia [emoji4]M
My 6 sierpnia 2005 braliśmy ślub![]()
Dziewczyny, czy wy podczas płodnych działacie codziennie czy jednak lepiej co drugi dzień? Nie chcę przedobrzyć i niechcący osłabić żołnierzyki? [emoji848]
Ja roznie. Ale staram sie co 2 dzien.Dziewczyny, czy wy podczas płodnych działacie codziennie czy jednak lepiej co drugi dzień? Nie chcę przedobrzyć i niechcący osłabić żołnierzyki? [emoji848]
TSH 5,71. A Ty tez masz problemy z tarczyca?
My 4 i 2 dni przed owu a potem od owu 5 dni codziennieDziewczyny, czy wy podczas płodnych działacie codziennie czy jednak lepiej co drugi dzień? Nie chcę przedobrzyć i niechcący osłabić żołnierzyki? [emoji848]
My 4 i 2 dni przed owu a potem od owu 5 dni codziennie
![]()
![]()
No ja znam lepszy dwa jajka kolana ubijaj aż powstanie piana odstaw na dziewięć miesięcy i kupuj wózek dziecięcy hehe ktoras tu chyba o razek z tym przepisem wstawiala nawetPrzepis na sukces
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No a jakie leki bierzesz?Tak, ale ja już zeszłam poniżej 2,5. W połowie sierpnia kontrolowałam i było 2,18.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja jaNo ja znam lepszy dwa jajka kolana ubijaj aż powstanie piana odstaw na dziewięć miesięcy i kupuj wózek dziecięcy hehe ktoras tu chyba o razek z tym przepisem wstawiala nawet
![]()
![]()