agrafka07
Fanka BB :)
A rodzice nie mają o to pretensji? Czy to może dobra temperatura? Nie wiem, nie znam się, ale minimalna w szkole to 15 stopni, potem zamyka się szkołę.Tak.... :/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A rodzice nie mają o to pretensji? Czy to może dobra temperatura? Nie wiem, nie znam się, ale minimalna w szkole to 15 stopni, potem zamyka się szkołę.Tak.... :/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zobaczcie jaki sprzedawca zadowolony będzie :-) tyle klientek no i pozytywne komentarze :-) oby się u was na tych jednych zakupach skonczylo a kolejne to juz wyprawki dla malucha :-)Wszystkie okupimy tę samą aukcję![]()
Aha... a czemu zmieniłas z rossmanowskich na tamte ? te rossmanowskie nie byly ok / ja sie wlasnie obawiam, że te co kupiłam na allegro jakos mi nie sprzyjaja chyba...Starań 3 cykle, tylko,że testy owulacyjne dopiero robiłam w 3 cyklu, jakos wcześniej nie byłam do nich przekonana. Ale teraz wiem,że mi pomogły.
Mierzyłam temperature, sprawdzałam śluz. No i rzeczywiście co drugi dzień przytulanie. Chociaż teraz zrobiłam tak: od 11 - 17 dc robiłam testy owulacyjne, (16 dc nie robiłam) a działaliśmy 10, 13, 15, 16, 17. Owulacja była 17dc
Używałam testów najpierw z rossmana, a później kupiłam w aptece, domowe laboratorium, były droższe od rossmanowych.
O chciałabym. Ostatnio u nas w szkole u młodego naprawiali ogrzewanie i przez dwa dni nie była szkoła ogrzewana, i szkoły nie zamknęli a na pewno nie było 15 stopni w niej. Kazali się dzieciom tylko grubo ubrać do szkołyA rodzice nie mają o to pretensji? Czy to może dobra temperatura? Nie wiem, nie znam się, ale minimalna w szkole to 15 stopni, potem zamyka się szkołę.
aha, testy owulacyjne robiłam około 17:00 / 18:00 i tak jak już pisały wcześniej dziewczyny, za dużo nie piłam około 2 godz przed testowaniemto czekam z niecieprliwością :*może dziki Twoim radom i mi sie uda
![]()
wlasnie chciałam o to zapytac - czytasz mi w myślach :* dziekuje za informacje... i jeszcze raz gratulacje.. dbajcie teraz o sibie :* i wszytskiego dobrego <3aha, testy owulacyjne robiłam około 17:00 / 18:00 i tak jak już pisały wcześniej dziewczyny, za dużo nie piłam około 2 godz przed testowaniem
Ja też te kupiłam
Moim zdaniem rossmanowskie są bardziej sterylne, lepiej mi się ich używało. A kupiłam w aptece tylko dlatego,że byłam w pobliżu apteki i sobie przypomniałam że mi nie wystarczy testów.Aha... a czemu zmieniłas z rossmanowskich na tamte ? te rossmanowskie nie byly ok / ja sie wlasnie obawiam, że te co kupiłam na allegro jakos mi nie sprzyjaja chyba...
Mam takie z allegro...a jakie robisz ?
O chciałabym. Ostatnio u nas w szkole u młodego naprawiali ogrzewanie i przez dwa dni nie była szkoła ogrzewana, i szkoły nie zamknęli a na pewno nie było 15 stopni w niej. Kazali się dzieciom tylko grubo ubrać do szkoły![]()