Elodia
Fanka BB :)
To bierz go dzisiaj w obroty:-)Jeszcze tak ciemna kreska w 12dc mi nie wyszla.to mozliwe ze owulacja bedzie jutro.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bierz go dzisiaj w obroty:-)Jeszcze tak ciemna kreska w 12dc mi nie wyszla.to mozliwe ze owulacja bedzie jutro.
To pewnie ja też w pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala będę już małą lub małego wietrzyłaJa zaraz na drugi dzień po wyjściu ze szpitala. To był sierpień gorąco więc było pięknie.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No mi się wydaje że zależy kiedy urodzi się Maluch,jakbym urodziła w sierpniu to jakby było wszystko ok to bym wychodziła z dzidzią chociaż na chwile. A jak syna urodziłam to był 30 październik i zimno,ale mieszkałam w tamtym czasie w bloku i położna mi doradziła aby na klatce z nim spacerować tylko ubrać ciepło, a w grudniu już mieliśmy spacery normalne na dworze ale krótkieJa zaraz na drugi dzień po wyjściu ze szpitala. To był sierpień gorąco więc było pięknie.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bym wziela ale chory bidulek i pewnie zołnierzyki slabe bo ochote to on ma zawsze :/To bierz go dzisiaj w obroty:-)
![]()
![]()
Ja to bym nie patrzyła na to czy słabe czy nie, jeśli oboje macie ochotę to korzystajcieBym wziela ale chory bidulek i pewnie zołnierzyki slabe bo ochote to on ma zawsze :/
Sprobowac zawsze mozna chyba ze biedaczek będzie bez silBym wziela ale chory bidulek i pewnie zołnierzyki slabe bo ochote to on ma zawsze :/
Ja tam uwielbiam szpinakowe.. Tez ciasta lubią mi nie wychodzić, a te wychodzi zawsze [emoji7] i marchewkowe też. A reszta, no cóżU mnie dzis 5dc. Mlodemu zrobilam wolne i dopiero w czwartek idzie do przedszkola. Maz w pracy wiec mysle ze oprocz treningu z mlodym upichce jakies ciasto bo juz mam smaka od wczoraj. Macie jakies latwe i szybkie przepisy? Niestety do pieczenia to jestem antytalencie![]()
Ja to bym nie patrzyła na to czy słabe czy nie, jeśli oboje macie ochotę to korzystajcie![]()
Sile to on na przyjemnosci znajdzieSprobowac zawsze mozna chyba ze biedaczek będzie bez sil
![]()
![]()
tylko ze jak dzis wyszedl pozytyw to nie lepiej przytulanka od jutra?
Ja bym codziennie się przytulała [emoji16]Sile to on na przyjemnosci znajdzietylko ze jak dzis wyszedl pozytyw to nie lepiej przytulanka od jutra?
![]()