Elodia
Fanka BB :)
Ja bym przytulala si€ i dzisiaj i jutro [emoji4]Sile to on na przyjemnosci znajdzietylko ze jak dzis wyszedl pozytyw to nie lepiej przytulanka od jutra?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym przytulala si€ i dzisiaj i jutro [emoji4]Sile to on na przyjemnosci znajdzietylko ze jak dzis wyszedl pozytyw to nie lepiej przytulanka od jutra?
![]()
My na wiosne wczesna bo urodzil sie dzien po rozpoczeciu jeszcze jak rodzilam to maz mi mowi, (ja pre) wiesz snieg pada. To byl ostatni snieg w tym roku =) po tygodniu wychodzilam do tesciow ok 15minut drogi, po dwoch juz chodzilismy okolo godzinki z hakiem=)A właśnie, kiedy można wychodzić na pierwsze spacery? ewentualnie werandowanie? Mieszkam w domu jednorodzinnym i w lecie to całe dnie jak tylko mam taką możliwość spędzam na dworze.
Ja syna rodzilam w kwietniu. W piatek wyszlam ze szpitala a 1 spacer mialam w pon do przechodni. Tez wszystko zalezy od pogody no sle ty termin na lipiec to napewno szybko beda spacerkiA właśnie, kiedy można wychodzić na pierwsze spacery? ewentualnie werandowanie? Mieszkam w domu jednorodzinnym i w lecie to całe dnie jak tylko mam taką możliwość spędzam na dworze.
Chcąc mieć dziecko , czasem zachowujemy sie jak króliki. Ja wiem po swoim doświadczeniu jak starałam sie 5 lat o pierwsze dziecko to było własnie tak , że tu liczyły się plemniki nie przyjemność. Dla Nas było najważniejsze żeby mieć dzidziusia.Trochę to tak wygląda jakbyście mieli się kochać tylko po to żeby było dziecko a tu przecież chodzi też o bliskość, przynajmniej ja tak uważam![]()
Popieram, jesli raz, drugi, dziesiaty sie nie udaje to niestety ale "spontanicznosc" odchodzi na drugi planChcąc mieć dziecko , czasem zachowujemy sie jak króliki. Ja wiem po swoim doświadczeniu jak starałam sie 5 lat o pierwsze dziecko to było własnie tak , że tu liczyły się plemniki nie przyjemność. Dla Nas było najważniejsze żeby mieć dzidziusia.
Lubie szpinak wiec daj mi przepis na te ciastoJa tam uwielbiam szpinakowe.. Tez ciasta lubią mi nie wychodzić, a te wychodzi zawsze [emoji7] i marchewkowe też. A reszta, no cóż
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale za to później jak już się udało to przez 9 miesięcy cieszyliśmy sie sobą i naszym ciałem znowuPopieram, jesli raz, drugi, dziesiaty sie nie udaje to niestety ale "spontanicznosc" odchodzi na drugi plan![]()
DokladnieAle za to później jak już się udało to przez 9 miesięcy cieszyliśmy sie sobą i naszym ciałem znowu![]()