AgaRS90
Fanka BB :)
Link do: Ciasto ze szpinakiemLubie szpinak wiec daj mi przepis na te ciasto![]()
Ja robię ze świeżego - o wiele lepszy kolor i smak wg mnie
Pycha [emoji7]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: Ciasto ze szpinakiemLubie szpinak wiec daj mi przepis na te ciasto![]()
Też lubię szpinakoweLink do: Ciasto ze szpinakiem
Ja robię ze świeżego - o wiele lepszy kolor i smak wg mnie
Pycha [emoji7]
![]()
![]()
Śmietanę ubijam po prostu, albo mascarpone dodajeTeż lubię szpinakoweNie dość że smaczne to jeszcze wygląda efektownie
Na Wielkanoc jak znalazł
a jaki dajesz krem do środka?
A masz jakiś swój sprawdzony przepis? Mogłabyś się podzielić? Ja jakiś tam mam ale raz mi nie wyrosło i szukam pewniejszegoŚmietanę ubijam po prostu, albo mascarpone dodajeco mam w lodówce i na co mam smak
Link do: Leśny mech chyba z tego korzystałamA masz jakiś swój sprawdzony przepis? Mogłabyś się podzielić? Ja jakiś tam mam ale raz mi nie wyrosło i szukam pewniejszego![]()
Dziękuję [emoji173] Będziesz miała na sumieniu mój rosnący tyłek i boczki haha [emoji3]
Przestań [emoji23] ja tam smole moje boczki, też jesteś szczupła to też to pitolDziękuję [emoji173] Będziesz miała na sumieniu mój rosnący tyłek i boczki haha [emoji3]
A ten świeży szpinak jak traktujesz? tylko drobno siekasz? I dodajesz taki surowy?
No dobra jak tak mówisz to mam kajś moje boczkiPrzestań [emoji23] ja tam smole moje boczki, też jesteś szczupła to też to pitoldopóki nie ma się nadwagi to można sobie od czasu do czasu dożyczyć
Szpinak traktuje czymś takim jakkolwiek się to nazywa [emoji23]
![]()
![]()
To szatkuje tak jakby ? Ten szpinak.